tablet pro synka

01.10.2013

Holky, máte některá zkušenost s tímto tabletem http://www.onlineshop.cz/it-a-kancelar/tablety/dotykovy-tablet/dotykovy…? Chceme ho malému koupit na vánoce, to mu bude 21 měsíců. Samozřejmě na něm nebude celý den, ale pořád nám bere mobil nebo notebook, tak by měl něco svého. Vím, že není nejdražší, takže neočekávám kdoví co, ale líbí se mi, že má součástí ten gumovej obal proti pádu a malej se dostane jen tam, kde mu to nastavíme. Prosím OPRAVDU nepište žádné komentáře, že má mít jinou zábavu atd...Do kroužků chodíme, venku jsme často a určitě mu ho nekupujeme proto, aby jsme měli klid, takže prosím jen maminky, které mají zkušenost buď přímo s tímto tabletem nebo by raději doporučily něco jiného. Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,malá má od roku a pul IPad a musím řict že je super.dá se přidělat i do auta na delší cesty-má tam krtečka.na doma potom pexeso,puzzle a ruzné didaktické skladanky a tříděnky...má ho vždycky jen chvilku podvečer.celý den je ve školce a venku tak si myslim že chvilka u tabletu ji nezabije.
Investovala bych raději do iPadu protože když jsme koupili levnějši brzy se rozbil a taky do něj nešlo stahovat tolik her....i ten displej je lepší.
Přeju šťastnou ruku při výběru. :a:

Za mě bych to tak malému dítěti nekoupila. Malému jsme koupili ve třech letech dětský počítač, ale tam se učí jen písmenka, čísla, jsou tam písničky, atd. A asi od 4 let sedává u našeho notebooku, kde pouštíme hry nebo pohádky. s tím je max spokojený.

In reply to by Iwule

My to právě chceme také na poznávání zvířátek nebo např. kvůli angličtině, do které jsme začali chodit. Když mu koupíme vyloženě ten dětský, tak to pozná a stejně bude chtít pořád něco co používají dospělí ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky