nenávidím podzim a zimu

30.09.2013

Tak už to zase začíná! Skoro půl roku jsme měli klid. Teď zase začaly rýmy, začalo se topit a je to tady! Malý má opět bronchitidu a to i přes to, že bere kortikoidy! Fakt ten podzim začínám nenávidět! :r: Omlouvá se za negativní příspěvek, ale to už je fakt zoufalství! Jsou mu necelé dva roky a už to má po 6.! Navíc potřebuju, aby byl v pátek zdravý, prptpže máme jet na imunologii, od které si slibuju, že ho tam snad dají do kupy. U nás to evidentně k ničemu nevede! :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:

No jéje, taky si užíváte :( Já se taky podzimu děsím. Minulý rok měl malý v květnu bronchytidu v pěti měsících, do toho píchané uši, po dvou měsících opět píchané uši, v září laryngitidu a od listopadu do května tohoto roku každý měsíc píchlé uši, no hrůza. Taky se děsím toho hnusného studeného počasí co nám opět přinese. Zatím (ťuk, ťuk) se držíme. Tak ať je u vás brzy dobře a na celou zimu máte vybráno :k:

Ahoj, bronchitida je ryma a kasel? Zkousela jsi malemu dat Colostrum? Ja ho male koupila 2davky za sebou a mam pocit, ze je to lepsi. Ty kortikoidy asi moc nepomahaji. Ty malemu nasadil imunolog?

In reply to by zofie-zofie

Děkuju. Moc pěkné! Už jsem to viděla... :s: Trochu pomohlo, ale pokaždé, když malý zakašle, tak mi ty rysy zase tuhnou :r: Asi se budeme muset odstěhovat k moři! :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka