41+1 stále nic, zítra jasný nástup! =)

29.09.2013

Zátka pořád odchází, člověk by ani nevěřil kolik toho může být :00: Ale to je tak celý, nic víc se neděje. Sem tam něco zabolí, sem tam něco píchne ale toť vše :n: Teď jsme zkontrolovali připravené tašky, které mám sbalené už někdy od půlky srpna :///: Dobalili jsme co ještě chybělo, šoupli jsme baterky do nabíječky a nějak to na mě začalo doléhat. Né strach, nebojim se, a ani nejsem nijak nervózní ale doléhá na mě to, že konečně bude ta naše cácorka na světě, konečně se jí dočkáme, konečně už tu bude s námi a hrozně mě to dojímá :h: :k: Už tu bydlíme rok a teď k nám ještě přibude to malý zlobidýlko, kterýmu se stále ještě nechce na svět :///: Budeme RODINA :h: :k: Nějak ještě vnitřně doufám, že se mi to rozjede samo ještě dneska, že to nenechá zajít až na vyvolání a přijde to ještě dneska ale i kdyby ne tak co no už je to jasný :\x: Už jsme smíření s tím vyvoláním, takže by nás přepadovka jen mile překvapila :one: Snad to nebude trvat moc dlouho a zítra se opravdu narodí :k: Tak na nás myslete, uteklo to neskutečně rychle i tyhle dny, které jsou navíc utekly hrozně rychle :) Ráno nastupuji v 7:30 a moc bych si přála aby někdy po obědě byla malá už na světě :€s€: Hrozně mě to všechno dojímá až bych bulela :///: :s: A třeba se stane zázrak a malá se rozhoupe ještě dneska, bůh ví. Třeba je psychika až tak moc silná, že zapůsobí přípravy a balení na to, že se to rozjede samo :dance: Děkuju všem za podporu :h: :k:

Karol,myslim na Tebe a drzim palce. Dnes to bude na tuty neboj,citim to!!!! Je posledni den v mesici a cekas Klaudinku.......Nase Claudi je preci po velikem napinani taky posledni den v mesici:-)Kazdopadne preji at to mas co nejdriv za sebou at vyvolavacka zafunnguje rychle a ty uz si muzes co nevidet pomazlit vasi princeznu. Tesim se na info z porodnice a foto Klaudinky:-)
Drz se!!!!!!

Moc na tebe myslím, beruško. Didinku už jistě budeš mít brzy u sebe. Vše půjde jako po másle :k:

Kočko držím pěstě at to dopadne dobře :one: Já už to mám za sebou :dance: :dance: :dance: 25.9 se mi narodil Kryštůfek.Více se pak rozepíšu v příspěvku a je dobře,že m,ůj porod si přečteš až po tom svém ;) Budu na Tebe myslet at Tě to moc nebolí :one: :a:

Karolko,kamarádka takto nastoupila do špitálu jako potermínová,byla tam 1den a že druhý den rano jí to vyvolají,že jí ztm dají čas,a v noci pobolívalo břicho.přišlo jí to spíš jako plynatost a ráno,když do ní koukli,tak málem nestihli převézt ani na sál,bylo to raz dva:) ono někdy se to miminko musí postrašit vyvoláním a vykukne samo,jak cítí,že jde do tuhého:)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já taky nevim proč bych tam měla jinak strašit den navíc, polovička si bere volno tak snad začnou vyvolávat .. jinak bydlíme pod nemocnicí klidně bych mohla být doma :? Bojim bojim abych nedopadla, že to odloží na druhý den ach jooo .. spát nemůžu protože se mě malá snaží utýrat k smrti a buší do mě až to bolí .. snad ještě chvilku usnu a modlim se aby mi ho začali vyvolávat už rovnou :|€|:

já bych s tím zítřkem moc nepočítala :s: znám to ,přenášela jsem 3x 9-10-10 dní,nástup na vyvolání jsem jen tak tak stihla až u třetího,však 1.10 je hezčí datum :)

Teda Káji, já doufala, že už rodíš :-). Když nemyslím na to moje embryjko co mi včera zavedli, tak myslím na tebe. Těším se na fotky Didinky. Tak zítra držím palce, ať se Didi nenechá dlouho přemlouvat :one:

Ahoj, i kdyby ne,tak se svět neboří :) Je hezký jak si to člověk uvědomuje, že?Ale realita je potom ještě 100x lepší :) I když někteří, jako já, první půlku šestinedělí probrečí :D ;) ....Počítej raději s tím, že porodíš až třeba v úterý , ať pak nejsi ,,zklamaná" :) Tak přeju ať je porod co nejrychlejší a co nejmíň bolestivý a jste obě holky vpořádku :)

In reply to by Kacka9

Přesně tak, realita je pak ještě mnohem krásnější a silnější :€s€: Taky buduu bulet to je jasná věc, bulela jsem při testu, při potvrzení, na screeningu, na velkých utz, při prvvních pohybech aa budu bulet i teď a polovička se mnou :///: :s: Já už radši nepočítám s ničím ale cítím že v pondělí bude konečně hotovo, úterý mi nějak nejde do hlavy tak třeba mě aspoň teď intuice nezklame :dance: Každopádně se konečně začne něco dít a doufám že to bude rychlý a bez komplikací :€s€:

tak držím palce ,at je vše ok, vyvolávačka je v pohodě, jen u mě to trvalo šíleně dlouho, až druhý den večer od prvního vyvolání to na mě přišlo..a nejhorší bylo, jak za ty dva dny se mi na pokoji vyměnili 4 spolubydlící a já pořád nic :s: :s: :00: tak at se to tobě rozjede hned :one:

Moc držím palečky, už jsem čekala nějakou jinou zprávu, ale malé se holt ještě nechce. A vyvolávačky se neboj, taky jsem jí měla a dá se to. Tak posílám hodně štěstí a když to nepřijde dnes večer samo, tak ať ti zabere tableta co nejrychleji abys měla svůj poklad už u sebe :a: :a: :h: :h:

Moc moc přeju aby to ještě stihla sama a měla jsi to rychle za sebou. Sleduju tvépříspěvky už nějakej den anejen tvoje i těch co mají termín a sleduju jak kdo jsme na tom.my máme termín za 10dní,ale kéž už by to bylo. už doma dvě děti mám a byli obě dvě o 14dní dřív téhle princezně se jaksi nechce ale já už bych taky tak chtěla že se to nedá ani popsat,dělám vše co se doporučuje a ono nic,tak nezbyde než čekat až ty naše děti dostanou rozum a vylezou. :///: :///: :///:

In reply to by zuzina.k

Taky bych si přála aby se rozjela sama ale bohužel. Nikdy bych nečekala, že poznám někoho línějšího než jsem JÁ a pak jsem otěhotněla :///: :s: Nechápu jak může být někdo takhle línej ale doufám, že jí to vydrží a aspoň bude pořád spinkat :///: :s: Přesně tak, hlavně se do něčeho nenuť já zkoušela všechno a fakt prd :n: Příště už nic zkoušet nebudu :///: :s: Tak ať se dočkáš krapánek dřív a nemusíš takhle čekat jako já ;)

tak držím pěsti, budu na tebe myslet a vyvolávačky se neboj, choď se hodně sprchovat do teplé vody na boxu a bude to ok ;) . S tím dojímáním jsem to měla stejné :s: , je to změna jak hrom :) .

In reply to by Eleanor

Takový pocity jsem měa pár dní před termínem, to jsem bulela že už je to tady a nakonec musim čekat a čekat :///: :s: Budu tam mít celou dobu chlapa a dokonce i kamarádka bude odbíhat ze svýho pracoviště tak mi to snad uteče a všechno bude rychlý :€s€: Děkuju moc :h: :k:

Jé zlatíčko, tak já sem letím kvůli tobě a zase nic. Moc jsem na tebe myslela, že se už potíš v porodnici a prdlajs,takže zítra den D. Zítra má moje neteřinka narozeninky,tak budete mít stejný :-) přeji, ať vyvolávačka zabere co nejdříve a ať tě malá na svět moc netrápí a ať jde hned bez dlouhého natahování. Moc se těším na zprávičku,že už máš malinkou u sebe. Už se moc těším na tu prďolku, která nás tak napíná :-) :h:

In reply to by Karol89

moc myslet......držím všechny palečky :one: :one: ať to máte obě co nejrychleji za sebou :) :) :) .....to čekání musí být pro Tebe hrozný :O ........ale ta odměna bude opravdu slaďoučká :h: :h: :h: :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka