Kontrola 40+5 a Hamilton =/

26.09.2013

V 11:30 jsem měla být v porodnici na kontrole a dalších natáčkách. Na řadu jsme se dostali asi až po hodině, před náma byly další 2 a trvalo to šíleně dlouho :n: Nakonec přišla sestřička, že mě bude muset natočit v té jídelně kde jsme čekali, asi měli příjem či co, tak jsem seděla v jídelně připoutaná k monitoru a šíleně mě z toho dřevěněl zadek :00: Jsem se těšila jak se natáhnu a místo toho jsem musela trčet na dřevěný nepohodlný židli :00: Chvíli jsme si mysleli, že na nás zapomněla :///: :s: Papír rostl a rostl a nikdo nikde :///: :s: Pak asi po půl hodině mě přišla odpojit, tlak 100/60 a všechno v pořádku :one:

Musela jsem pak čekat dál až znova přijdu na řadu, měli nějaký sluz a nestíhali. Pak jsem přešla k doktorce, polovičku jsem nechala v jídelně aby počkal což jsem neměla dělat, měla jsem si ho spíš vzít s sebou aby mě držel :00: Lehla jsem si na lehátko, doktorka do mě zavedla prst a pak řekla, že bude hodně nepříjemná tak jsem si řekla aha tak tohle bude asi bolet :€z€: No holkyyyyyyyyy to byla tak neskutečná bolest :€[€: :€[€: :€[€: :|€|: až jsem jí musela přerušit jestli nemůžeme dát pauzu ale řekla že to necháme, že mě nebude už dál trápit takže ho jakoby nedokončila. Řekla, že bych pak mohla i krvácet aby mě to nepřekvapilo. Domluvili jsme se, že by tohle mělo trochu pomoct a kdyby nic tak V PONDĚLÍ NÁSTUP !!! :dance:

Jinak otevřená pro prst volně ale Hamilton se prý dělá až od 2 prstů tak proto mě to mohlo tolik bolet :? Uff ..

Pak jsme vyjeli do Varů do mekáče a po krámech, teď už jsme doma. Nohy hozený nahoru a čekáme co se bude dít :00: :€s€: Spodek mě pořád bolí jak jsem i rozchozená tak snad se to už brzo rozjede :dance: :h: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka