Ahoj

24.09.2013

Ahoj holky, tak kolik je nás tu s termínem na květen 2014? Jak se cítíte? :a:

Ahojky maminy,hlásím se taky do klubu květňátek.Jsem si všimla,že vydání těhu průkazky se liší.Já ji dostala už včera(9 TT)Přeji všem hlavně hodně zdravíčka a bezproblémových kontrol.

Zdravím všechny spolutěhulky, dnes jsem 9+0 a na kontrolu jdu ve čvrtek, už se těším na další UTZ a dostanu už taky průkazku. S termínem 6.5.2014 se hlásím mezi Vás :-D
Ač nezvracím tak žaludek se mi houpe celý den, doma už mám 2,5 roku slečnu tak uvidíme co se v bříšku skrývá teď. Jsem po IVF, takže riziko a klid. No ale jinak ce máme celkem fajn :-)

Jak si to tu čtu,tak mám asi nejodvážnější doktorku,když mi chce dát průkazku už v 8.týdnu...

Ahojte! :a: Hlásím se do květňátek. :one: Doma už mám jednoho tříleťáka a snad k nám přibyde ta vysněná holka...Teď jsem v 7.týdnu a příští týden po ultrazvuku bych měla dostat průkazku. Srdíčko krásně bilo už minulý týden tak jsem za to moc ráda :h: Holky,tak ať jsme i s mimčama zdravý a bez nevolností!!!

Ahoj holky.měla bych být neco po 7.týdnu. na další kontrolu jdu v uterý 1.října tak jsem zvedavá zda už budu slyšet srdíčko:).. měla jsem v plánu založit tuhle skupinku a ona je už založená:)) doma mám v řijnu 3letýho raracha:)

In reply to by sharcza

Ahoj, tak srdíčko už by mělo být vidět. Já jsem byla na kontrole v 7+2 a už bilo. Na další kontrolu jdu až týden po tobě. Tuhle skupinu někdo založil, nevím a já jen čekala, kdo se tu první ozve :s: .

Ahoj, já jsem teprve na začátku, nevím přesně jaký týden. k dr. jdu 10.10.Tak nevím, poprvé mi říkal, že jsem otěhotněla někdy koncem srpna, teď v úterý mi říkal, že to je tak 3 týden, tak jsem z toho jelen :00: Doma máme už jednu holčičku 4r.Při té jsem první tři měsíce prozvracela, teď zatím nic, tak třeba to bude jiné :a: nebo v to spíš doufám.

ahojky, tak já mam prozatím termín 2.5.2014 :) jen nechci nic zakřiknout, po tom co se nám dvakrát stalo, ale tak snad to dopadne :€s€:

In reply to by Bebe

tak já du na ultrazvuk příští týden ve čtvrtek a to i dostanu těhu průkazku :///: moc se těším že uvidim mimčo na každé kontrole protože má dr má novej utz a tak mi ho vždy udělá :dance: u holek to bylo jiný to sem měla jen ty 3 základní utz a ještě sem se musela obědnávat k jinému doktoru

In reply to by arijelka

což to můj doktor má taky novej ultrazvuk, je to bezva a jsem i radši, že to bude hlídat :) jenom mám prostě pořád trochu strach :( tak jsem zvědavá, jestli to tentokrát opravdu doklepeme, ale je pravda, že takhle daleko jsme se ještě nedostali :€s€:

In reply to by arijelka

Tak je dobře, že bude chodit na ultrazvuky častěji, viď? Já se těším k doktoru, jestli ten utz bude dělat nebo ne a je to příjemné vidět prcka na monitoru a vědět, že je v pořádku. Třeba intervaly pak doktor prodlouží, až bude vědět, že je prcek ok. Já jsem s malou na ty tři základy, pak mi dělala doktorka dva navíc, protože mi nevycházely dobře protilátky a ještě jsem musela podstoupit odběr plodové vody, tak jsem byla ještě 2x v Genetu.

čauky,zatím tu ještě nikdo nepsal :) ale my čekáme třetí,definitivně poslední květňátko.máme sáru 5.5. jí bylo 5 let a nelinku a té byly 25.5. 2 roky,teď máme termín 18.5. :)zatím je mi dobře,jen pořád trošku zima,docela se divým,protože s holkama sem vždy od 2. týdne zvracela téměř deně Bleee

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka