Těhotná? Ano ne?

16.09.2013

Dobrý večer holky,
chci se Vás na něco zeptat a možná se i vypsat. Už třetí měsíc se snažíme s přítelem o miminko. Antikoncepci jsem vysadila už před rokem a moje menstruace je pravidelná, nemívám ani tak znatelné premenstruační syndromy. Plodné období mi končilo minulý týden v pátek a jelikož jsme odjeli na dvoutýdenní dovolenou do zahraničí tak to krásně vyšlo právě na tyto dny. S přítelem jsme se snažili, oba dva odpočatí, tak na to byla i jiná atmosféra.. Od neděle mě pobolívá podbřišek, pak zase mě bolí vaječníky a střídají se. A když si lehnu a jsem v klidu hrozně mě pálí celý podbřišek a jakoby divný tlak. Tak usínám i dlouho, je to nepříjemné. A mam od neděle výtok, bílý, nezapáchající. Nevím, ale přijde mi to brzy po konci plodných dnů. Vím, každý píše na netu něco jiného, každá žena je jiná. Ale stejně, chtěla bych znát Váš názor, nebo kdy vy jste pociťovali 1.příznaky. Děkuji za odpovědi a přeji vám krásný zbytek večera. Ája. :a:

Děkuji za odpověď, holky. :j) Jsem z toho taková zmatená nějak. MS by měla přijít až za týden právě. Dnes mě píchá zase v břichu, opět dole a okolí pupíku. Tak se jdu už po práci schovat pod deku :-) Pak jsem si říkala jestli nejsem nastydlá, ale to mi nepřijde. No jsem na to tedy příští týden zvědavá teda.

In reply to by mirkaberkys@se…

Ahojky Mirko, tak MS by měla přijít ve středu. Protože jsem ,,blázen" dělala jsem si test už předevčírem, samozřejmě, že nic. Ale teď jsem si ho udělala večer a vyšla tam nějaka čárečka, ne výrazná, ale je tam. Ale mam test od Pepina a četla jsem, že bývají špatné a ukazují duchy, tak nevím. Koupím si ještě jiný ten Mama a zkusim ten. Jsem z toho taková v rozpacích... Hlavně mi přijde, že mi MS každou chvilku spíš dorazí podle toho jak mi je... No zkusím test zase třeba ve středu. :a:

In reply to by Ajinka181

Tak já jsem si dělala test dr. Maxe, doporučuji, jsou spolehlivé. Testovala jsem až 4 dny po vynechání ms a už jsem tam měla pěknou druhou čárku. Fotku mám v blogu. Jinak přiznaky jsem měla také, hlavně bolest v podbříšku a ms už nedorazila. :a:

In reply to by mirkaberkys@se…

Tak se musím dnes pochlubit. Stále tomu nemůžu uvěřit, vůbec. Ráno jsem si dělala test, čárka tam byla, ale slabá a teď večer už je pěkně viditelná, tmavší. :h: No jsem úplně v šoku. Stále na ty testy koukám, pořád a pořád dokola. Pořád jsem tomu nějak nevěřila, nepřipouštěla si to. Jestli to vyjde dobře, tak budeme mít v prosinci krásný dárek pro rodinu. :h: Zítra sem dám fotečku :-)

In reply to by mirkaberkys@se…

Ahoj Mirko, omlouvám jsem, že jsem nenapsala hned, ale noťas mi nějak stávkuje. Dnes jsem 3 dny po zpoždění menstruace a dálnice jako blázen :00: Pořád tomu nějak nemůžu uvěřit. Prosím Tě, můžu se Tě zeptat, kdy jsi se objednávala na gynekologii, po tom co jsi zjistila, že jsi těhotná? Někdě píšou, že se objednali hned, ale samozřejmě je brzy, není nic vidět atd.. A někdo zase, že počkal třeba ještě dva, tři týdny.. Tak nevím.

In reply to by mirkaberkys@se…

No a viděla jsi naší ,,dálnici"? Poslední dobu si přijdu, že jsem hrozný antitalent co se týká internetu a ntb. Takže dálnici jsem přidala, ale nešla mi dát fotka sem, ale když najedeš na můj profil, tak tam už je.
Děkuji za odpověď, jo tak to je jasný, jestli děláš v takovém prostředí. Mě právě končí pracovní smlouva na konci prosince, doufám, že bude vše ok a nebudu muset skončit dřiv. Nechci nic v práci říkat, ale taháme těžké věci, tak se tomu vždycky tak nějak chci vyhnout, někdy se to povede, někdy ne. A hlavně najednou vždycky dostanu křeč dolu do podbřišku, je to nepříjemné. :bulva:

In reply to by Ajinka181

Tak už jsem fotku viděla, moc pěkná dálnice. Vidíš, dočkala jsi se. S tím taháním těžkých věcí neporadím, leda to někomu říct, aby věděl která bije, kdyby jsi potřebovala s něčím pomoct. Bolesti jsem v podbříšku taky měla, ale spíš jako menstruační. Ještě teď mi ještě břicho zabolí,ale je to mnohem lepší. Na kdy ti vychází termín porodu?

In reply to by mirkaberkys@se…

:a: Ahoj Mirko, dlouho jsem nenapsala, tak píšu. Co u nás nového. :-) U gynekologa jsem byla před dvěma týdny, samozřejmě, že vidět nic nebylo. Tak jsme čekai ještě týden, jestli se náhodou nejedná o mimoděložní těhu. Od střdy mi je úplně příšerně! Jen zvracím, nejím, vstávám okolo jedné odpoledne, vše mam otočené, bolesti v břichu atd.. Jsem z toho hrozně unavená. Středeční kontrola vyšla dobře, je tam :-) Pan doktor mi ukazoval nějaký ,,flek" (teď se musim smát) prý je to ono a okolo svatozář, jak říká. :-) Dostala jsem neschopenku hned, šla jsem dolu o 4 kg a že jinak na víkend nemocnice alespoň na dva dny, když je mi takhle. Dnes mi je malinko líp, ale opravdu nemůžu jídlo ani vidět, je mi špatně z něho, tak se snažím alespoň polévky, piškoty a čaj... Přišlo to ze dne na den normálně tyto nevolnosti. Opravdu o sobě dává hodně vědět teda. Teď máme kontrolu až na konci měsíce. Jsem na to zvědavá. :-) A copak ty, jak ti je?

Ahoj, já jsem měla jen bolest v podbříšku a pořád jsem tedy čekala ms. Po 4 denním zpoždění byl test pozitivní. Takže pokud jsi ms měla dostat, pak leda testovat a nebo zajít na krev. Pak budeš vědět na čem jsi. Bolest prsou přišla až tak týden po zpoždění. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka