Tak a udělala jsem to zase

04.05.2008

Tak a udělala jsem to zase, opět jsem si objednala po netu těhotenský test. I když jsem se po posledním neúspěchu zařekla, že počkám až dokud nepřijde MS a tak dva týdny potom koupím test. Ale jsem hrozná a navíc to objednávám po netu, aby to přišlo co nejpozději a já si dělala test za co možná nejdelší dobu. Ale už se vidím, jak sedím na záchodě, nedočkavá a nervózní, plná nadšení a zároveň obav a nechci se po 5 min. na ten výsledek ani kouknout, abych zase nebyla zklamaná............Já jsem prostě nepoučitelná.

nic si z toho nedělej,jsme na tom stejně,dělám to samé pokaždé si řeknu konec a počkám ale jakmile mi to mešká den už nakupuju testy a poručit si nemůžu,držím ti palce ať tam najdeš co nejdříve dvě čárky :a: :a: :a:

:cc): :cc): :cc): Chápu Tě,ale možná by to chtělo víc nechat na přírodě a zkusit se na to tolik nesoustředit :///: !!!Ale vím,že je to těžké,já jsem taky kupovala testy a ve chvíli kdy jsem to dostala naposled jsem si řekla a DOST :n: !!!Prostě až to příjde,tak to příjde,no a další ms už nebyla :c: !!!Tak Ti přeji mnoho štěstí :c: ,užívej života :\x: ,jara :k: a buď hodně veselá :qu: !!! :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky