Tekutý prací gel nebo sypkej?

18.09.2013

Ahoj holky jdu si k vám pro radu poslední dobou mi dělá pračka na tmavém prádle fleky od prášku používám ten sypkej + aviváž přemýšlela jsem že přejdu na tekutý prací gel jaké stím máte zkušenosti?

Kliknutím vložíte smajlíky:

na barevné+černé tekutý,když vím,že je někde skrvna použiju jádrové mýdlo,to nechám přez noc namočené a druhý den peru a jsme bez skvrn :one:

kupuju v Lidlu Formil, nyní nabízejí i tekutý, tak jsem jej koupila a vyzkouším, podle mě by se ten tekutej měl víc rozpustit :a:

kupuju jen gely,prášky mi to dělaly taky a žádné levné-periu jen v Arielu nebo Persilu,takže my to dělaly i ty.Takže u nás už jen gel.

Holky moc děkuji za info já peru práškem a na skvrny od jídla po male nebo na velkou špínou dávám vanish a pak ten prášek ale asi zkusim ten gel :a:

Používám Perwoll a taky spokojenost. Na skvrny dávám Ariel na skvrny. Většina se mi nevypere ani s pracím práškem normálním - musím dát něco na skvrnu...

Já jsem taky v prášku přestala prát, protože mi to dělal bílé fleky, přešla jsem na gel - mám Persil na barevné a potom na bílé a nemůžu si stěžovat, vypere to vše, jakozažrané skvrny ne, ale to ti nevypere ani prášek, ale prádlo mám čistý a to se mi děcka hnojí na zahradě ;) Takže já jsem s gelem maximálně spokojená a už bych asi neměnila :a:

moc prádla,málo máchání,nevhodnej program,nebo blbej prášek.pokud kupuješ levnější,tak v tom je víc solí,než aktovních látek...prostě se to nerozpustilo. obecně nezapomeň že gely perou míň.takže na zpocený prádlo stačí gel,na špinavý rači prášek.

já mám skvělou zkušenost s tekutými gely. teď poslední mám tekutý dreft na barevné prádlo a jsem max spokojená. nádherně voní, ono se už k tekutým práškům nemusí dávat aviváž.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky