ahoj holky

04.05.2008

:one: ahojky holky, je tady nějaká maminka? Potřebuji poradit

to je přesně můj problém...nám jsou necelý 4 týdny a taky mi už přes den nechce spát a já nemůžu nic udělat,ale navíc ještě brečí. Jinak v noci je zlatá vydrží mi spát od 8 od večera třeba i do 6 do rána což je paráda....asi si to vynahrazuje za ten den:-) jinak s těma prdíkama máme taky problémy a docela dost,ale pijeme fenykloví čajček a je to myslím lepší

In reply to by Lucije

Malýmu pomáhá ten Baby Calm, o hodně se to zlepšilo. No jo s tím spaním to bude asi pár měsíců „nekonečný příběh.“ :s: :s: Ale ono se to časem urovná, musíme vydržet. :dance: :dance:

In reply to by ErikaJ

:///: ahojky, no potřebuji poradit. Jsem už z toho FAKT nešťastná. :O Elišce je měsíc a dva týdny. jak jsem si jí donesla z porodnice, tak spala přes den, v noci, paráda, ale poslední 3 týdny přes den vůbec nespí :'zz): a já nestinu doma nic udělat. Jo, spí jedině venku v kočárku, ale jsem venku tak 2 max 3 hoďky a domů na kojení, musím jí sma budit, protože málo přibírá!!§Tak dnes usla až ve 22:00. V noci spí krásně, to jo, ale potřebovala bych , aby mi přes den alespoň 3 hoďky spala a ona nechce. Dám ji do postýlky, tak 5 minut akouká a pak pláče...takže nic. Ještě je v klidu s náma v obýváku, ale dlouho jí to nevydrží. Něco udělám jak přijde přítel z práce, tak si ji bere na starost a já aspoň vařím. Ale např. teď uklízím, prpože přes den s efakt nechytám.Jo, jw to mrška, usne přes den, ale na mě. Jak si lehnu, dám si jí na bříško, tak je tuhá. Pak se jí snažím opatrně dát na postel, přikrýt, ale vzbudí se a stěžuje si, tak nic.Takže nemáš nějakou fintu? Jinak vypadá spokojeně, si myslím, že si se mnou dokonce někdy hraje...je nějaká mazaná a přítel jí pěkně rozmazluje :!k: díky za radu :one:

In reply to by dupka

Erikovi je taky měsíc a dva týdny a už toho přes den taky moc nenaspí. Začíná si broukat a vyžaduje společnost. :!k: Taky jsem přes den skoro nic neudělala, protože se dožadoval pozornosti, tak ho teď po každém jídle přistrojím, dám ho do postýlky a postýlku přistrčím k balkonu a on si tam usne. :'zz): Někdy je to ale prd platný, třeba když ho trápí prdíky, tak jsem si koupila klokanku a dávám ho do ní. Je tam docela spokojený, protože mě cítí a já tak můžu něco alespoň udělat. Máš výhodu, že ti Eliška spí alespoň v noci, co já bych za to dala. Malej je v noci každé dvě hodiny vzhůru, než si vypije celou lahvičku, tak je hoďka pryč a za dvě hodiny nanovo. Moc ti neporadím, sama bych potřebovala radu, ale uklidňuji se tím, že to bude dnem ode dne lepší, oni se pak začnou zabavovat sami různými chrastítky, kousátky apod. Musíme zkrátka vydržet. :///:

In reply to by ErikaJ

jééé, to je fajné, Ty jsi erika a amáš Erika :s: roztomilé :qu: .no, v noci spí opravdu jak zabitá, až mi je líto jí budit, ale musím, aby přibírala. Jednou jsem jí nevzbudila a spala 6 hodin v kuse!!!!Ale byla pak hladová a obvyklá 20-20 min kojení jí nestačilo a byla protivná ://: . Zkusím tu fintu s postýlkou. Jsem si totiž všimla, že je fakt unavená a jak jí oblékám do venkovního, tak ví, že jde ven a už mi poamlu u oblékání usíná. A ty prdíky jí taky docela často trápí, to jo, a je to holčička a prý holky na to moc netrpí, tak nevím nevím :girl: Klokanku jsem si taky koupila, ale je až od 4 měsíců a achtěla jsem od narození a polovička hned, že to není třeba a tak...taky si myslím, že si něco udělám, kdybych jí měla v klokance :one: . Pase Eriček koníčky? Eliška je šílená, je hubená, ale síly má za dva. U odbrknutí n arameni zvedá hlavenu o 106, že jí musím držet :s: a když jí dám n azáda, tak jí fakt fest zvedá a jde vidět , že jí to baví. Jsem ráda. a už se dokonce začíná i usmívat, když na ní dělám blbůstky, jinak se usmívala jen ze spaní. :qu: stejně je s nima srbda, že? :!k: :!k:

In reply to by dupka

Sranda je s nima veliká, to máš pravdu. :s: Erďa už taky pase koně, dělá u toho teda zvláštní výrazy, že člověk neví, jestli se z toho nerozpláče, ale asi je to tím, jak vynakládá velké úsilí. :s: Eliška je šikovná, je to drobísek a zvládá to krásně. Je vidět, že je to velká bojovnice. Já teda nekojím, ale myslím si, že jedno pivčo by ti neuškodilo. :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka