Kontrola v CARu

03.09.2013

Jsem po kontrole v CARu. Dělal mi ultrazvuk (jsem 11DC) a říkal, že krásný až dominentní folík v pravo a překrásná sliznice (výšku nevím). Ale že s mým zdravotním stavem a teď s manželovo spermatem (má ho vynikající,ale má malou konzistenci) bude lepší udělat zase ICSI. Takže odeslal požadavek do pojišťovny a příští týden si mám volat, zda již mám schválené prášky.... a pak na ICSI.
Pokud by se teď samo podařilo těhu,tak samozřejmě né,ale sám říkal, že sice mám teď super podmínky,ale moc tomu nedává.
No jinak manžílek má 2.10. 30.té narozky což znamená,že budu akorát ve stimulaci a jsem teda zvědavá na oslavu....,která bude již koncem září.
Máme penízky jen na tento pokus, takže pokud nevyjde,tak pak na další pokus již nebudeme mít. I na tento pokus jsem si brala půjčku. Jinak již nemám 3 práce,ale jednu jsem nechala,takže pár měsíců mám jen 2 práce,ale je to sakra znát na penězích. Toť asi vše, tak nevím jestli se mám těšit,nebo nemám,ale jsem taková na váškách

Ahoj to je dobrá náhoda:) Já zítra začínám se stimulací a v pátek má můj manžel 30té narozeniny:))Oslava měla být 21.9. jenže tento termín byl měl být plus mínus transfer...takže jsme se dohodli, že bude bez oslavy:( je mi to líto, ale na mimčo čekáme už dost dlouho, takže tomu dáváme přednost...tobě držím palce.
S těmi penězi to chápu...je to teď pěkně drahé:(((

In reply to by breny

Jé tak to je slušná náhoda :-) no manžílek má narozky 2.10.,ale oslavu budeme dělat 21.9. :-) já jsem teprve 18dc,tak čekám jestli ms dorazí či ne a se středu volám na léky pro ICSI. tak držím palečky a dej vědět :-)

Ahoj ,čtu zprávičky od tebe a je to hrůza jak je ten svět nespravedlivej :? :r: ! Mít nějaké peníze navíc tak Ti je ze srdce pošlu ! Moc ti fandím a držím pěsti pro štěstí aby se vám konečně zadailo a udrželo !Přeci to už musí konečně vyjít :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka