Nějaké cvičení pro miminka ??Plzeň

09.09.2013

:a: Zdravím, maminky mám doma 5 měsíční :cc): a chtěla bych se zeptat jestli nevíte o nějakém cvičení pro maminky s dětmi.Jestli vůbec něco takového je pro tak malé dětičky.Chtěla bych se také zapojit s malým do nějakého kolektivu a né být pořád doma.Děkuji za odpovědi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no ona jim nějak skončila nájemní smlouva a museli se stěhovat jinam,ale nevím,jestli tam to ještě nějak funguje,prý to tam bylo hrozné :( Jablíčko byl moc fajn.V tom Dvořákovi to není jako jablíčko,je to klasika posilovna a v té posilovně je sál pro děti,kde se dělá cvičení s dětmi.Jako herna tam není,teda jako je,ale ta je zase jinde,s tím cvičením to není nijak spojené...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jééé,no tak to na to máš hezké vzpomínky :one: já tam byla asi třikrát s kmarádkou tenkrát,z Tlučný jsme to měli trošku z ruky :///: jo,myslela jsem picnic café,teda jestli je to ta velká herna-což asi jo :s: ale cvičení s miminky je právě v posilovně-tu teď nově otevřeli o prázdninách ve třetím patře ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

narváno tam není-přes oběd :s: :s: to už mám vyzkoušeno a dopoledne je tam taky volněji,jenže teď co máme školku už se tam asi moc dopoledne nedostaneme :( a draho tam je,ale zas znám ještě dražší podniky a Luky tam miluje ty chodící auta,vždycky,když tam jsme,tak z něj dvě hodiny nevyleze :) každopádně tak drahé jako Lvíček to teda není-nebyli jste tam?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak zrovna mají akci na slevomatu vstup za 79 kč ;) my už jsme takhle byli teď o prázdninách,jinak bych taky ten vstup nedala :n: :n: a bylo to super.Nakonec ani to bčerstvení nebylo drahý-nechali jsme si do konvice natočit vodu z vodovodu (natáčí jí zadarmo),malému jsem koupila jednoho Kubíka a nějaký perník a to mu stačilo na těch pár hodin ;) bylo to super.Nebo pak mají v Doudlevcích nově otevřeno Tyjátr-otvírali teď v srpnu,do 15. září je vstup úplně zdarma a pak o hodně levnější než ve Lvíčkovi a prý i občerstvení docela ujde.Kamarádka tam byla dneska a je to něco na způsob Lvíčka,asi o trošku menší.Mají i stránky,tak můžeš zkusit mrknout ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no to je jasný,to bys to musela s něčím spojit,aby se vám to vyplatilo... ale ta akce za těch 79 korun byla před prázdninami i teď,takže asi bývá řastěji,stačí si to hlídat.Malej by byl určitě nadšenej,náš tam vydržel pět hodin a stejně řval,že nechce domů :s: tak třeba vám to vyjde někdy.Jinak mě se po Plzni nestýská,jsem ráda,že tam nejsem přímo,ale mám to blízko a jsem tam skoro denně,to je fakt... do velkého města už bych se vrátit nechtěla,takhle mi to vyhovuje víc ;) a nesmutni,třeba se jednou vrátíte ;)

Ahoj, já se chystám do Hobitu na Borech. Volala jsem tam, malý má necelé 3měsíce a řekla že je moc brzy a že až tak od 5ti to prý bývá zábavné, takže na listopadový kurz se chystáme. Tak tam zkus zavolat. Mají tam i plavání a známa co tam chodila byla moc spokojená.

In reply to by opicka46

tak jestli nemáte peněz nazbyt,tak doporučujubazén naLochotíně-ten vaničky dělá taky,jak jeto cenově nevím s těmi vaničkami,ale následné plavání potom mají tak víc než o půlku levnější ;)

ahojky,chodili jsme do Hobitu na Borech s malým,tam to bylo moc pěkné,tak zkus mrknout.Jinak ten Dvořák taky vypadá moc dobře,byla jsem tam cvičit,ale jaká bude úroveň cvičení pro děti,to netuším.Pak se taky cvičí na Lochotíně v bazénu,ale jestli už tak malá miminka,to nevím.Plavání je sice super,ale na tenhle půlrok už bude asi všechno obsazené (zápisy bývají v červnu,ale třeba někde otevřou ještě nový kurz,zkus mrknout)-plave se na Borech,na Lochotíně,na Slovanech a taky v Hobitu.Jinak až příští půlrok-nové kurzy bývají od ledna.

Ahoj, buď můžeš do bazénu na Slovany - tam je od 6ti měsíců plavání pro kojence a nebo v Galerii Slovany(bývalý Dvořák) je cvičení pro miminka od narození..taky se tam chystáme až bude mít malej po šestinedělí:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka