těhotenská cukrovka

04.09.2013

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zítra mám jít na test na cukrovku, samozřejmě, že na lačno, ale chtěla jsem se zeptat, to nemůžu ráno ani v noci už pít??? Jíst je jasné, ale co s tím pitím, protože momentálně když jsem těhotná, piju i v noci! :€O:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem byla dneska. Pít určitě můžeš, ale jen čistou vodu. poslední jídlo večer předem, pak už jen ta voda. Pít můžeš samozřejmě i ráno před tím. Pak jsem to vypila a bohužel už se napít vody nesměla. To bylo trochu peklo, žízeň jsem po tom hnusu měla pořádnou. Ale 2h se to dalo vydržet... takže asi tak moje čerstvá zkušenost...

Já teda nikdy neslyšela, že se nemá pít před tím. Jíst mi taky nikdo nezakazoval, jako před odběry ano, ale normálně jsem se navečeřela, ale že bych v noci nepila, no to bych umřela, vypiju tak třetinku až půl litru vody v noci :?

Ahoj já jdu v pondělí a mám tam psané 12 h před nejíst a 6 h před nepít. Takže mazec. Hodně štěstí, už se taky nemůžu dočkat :D

Ahoj, řešila jsem totéž v červenci!!!! 40'C a ja bez vody. Nakonec jsem to nějak dala, měla jsem už pak takovou žízeň, ze mi to i chutnalo!!!! :s: držím palce!

In reply to by Lenuše

Tak holky díky všem za rady, zvládla jsem to, chutnalo mi to, je to sice sladké, ale měli to s příchutí grepovou,takže nebylo to zas tak strašné.
Nakonec mě to sladké tak zasytilo, že jsem jedla a pila až doma. Všem přeji ať to zvládnete taky v pohodě!! :€s€:

Tak vůbec nevím, na to, že čekám třetí, tak se mi to vždycky vyhlo. Tentokrát ne, musím tam jít, ale nechci. No, asi se tomu nevyhnu. Zvládni to tam a dej vědět, jak to šlo. Já si myslím, že je asi poblinkám :s:

In reply to by Zdenda3

Já myslím, že bys neměla, protože to tím potom jakoby naředíš. Ale o půlnoci to snad ještě vadit nebude, ale nepřeháněla bych to.
A mně to taky chutnalo - je to takový sladší nebublinkatý sprite a tím, že jsem měla hlad, tak mi to i dodalo energii zvládnout ty další dvě hodiny potom bez jídla a pití. dokonce jsem dostala cca půl deci vody na zapití. :///:
A neboj nebylo to nic strašného, jen mám pěkné modřiny, ta sestřička odebírá krev asi ve velkým a tak se s tím nepáře :s:

Neměla by jsi deset hodin před odběrem jíst ani pít, ale z logického hlediska bych si klidně trošičku čisté vody v noci cucla(přece nezkolabuješ žižou), ale ráno už nic.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka