porodka Jablonec

02.09.2013

Cau holky -mate nekdo zkušenost s Jbc porodkou?Jak to tam chodí atd..?
Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky...já tam budu rodit už potřetí...porodní personál super,některý sestry na 6nedělí už takový sympaťandy nejsou...ale dá se to :s: porodopis je možný sepsat už po 28.tt,no jak to tam chodí,co konkrétně chceš vědět...?já si vážim práce personálu i teda ochoty...protože můj gynekolog stojí za houby (budu přecházet),vzal si dovču,aniž by si za sebe domluvil záskok a já byla prostě bez screeningu ve 3.trimestru,takže mi ho udělali právě už v porodnici a na moji žádost si mě už prevzali do péče...jsem 33.tt.. všichni moc milí,spokojenost...pokoje tam jsou myslím jen po 2,takže relativěn klídek...televize,koupelna,prostě nově hezky udělané...návštěvu je možný mít kdykoli...jídlo bylo taky super,za mě prostě spokojenost... :one:

In reply to by Jarunka...

Ahoj děkuji za odpověď :a:
Tak -po 28 týdnu si tam mám tedy jako zavolat a mužu si tam jet sepsat porodopis?! Jak je to pak než tam máš jet? musíš tam volat, že jedeš-když je to třeba dřív, nebo tam prostě můžeš dojet a oni se postarají? Nebo mi tam tohle všechno řeknou? Platí to co maj na stránkách-i když nejsou nejnovější-otec u porodu 700? A platíš ještě něco?Po kolika dnech poští norm. domů po 2-3-4-5?
Mooooooooooc dííííííííííííky Pa :dance:

In reply to by kolacek

já volala na sepsání porodopisu na tom 28.tt,ale i tak m objednali až na nějakým 31.tt...normálně ti řeknou datum a čas,kdy tam máš být...porodopis se sepisuje z hlavního vchodu u informací zabočíš hned doprava a pak to nemineš a tam ti už všechno řeknou...kdy se objednat do porodky na monitor,pokud ho tvůj gynekolog nedělá...dostaneš papír,kde si vyplníš,co a jak chceš,papír s věcma,co si máš brát s sebou k porodu...a taky na stránkách píšou,co s sebou k porodopisu,chlapa u toho mít nemusíš..jen jeho rodný č.,vzdělání vás obou,ale žádný diplomy,tvý rodný č,oddací list,pokud je,to máš všechno v info k porodopisu...jj,za mě to ak ještě bylo 700...sekce je za 1000...pouští většinou po těch 4-5 dnech,pokud nebude problém a mimčo nabere...po sekci myslim dýl...já šla s oběma holkama domů po týdnu,měly obě žloutenku,kvůli tomu,že byly obě rh+ a já rh-...platíš ten pobyt+jídlo...epidural sem neplatila,ani tu rh injekci...ale rodila sem před 2,5 rokama,tak nevim,co se teď změnilo...teď tam budu rodit potřetí...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka