13 denní prcek si nechce po jídle odkrknout..co s tím??

02.09.2013

Ahoj holky, potřebuju radu. Mám 13ti denního prcka a už od porodnice se mu nechce po jídle odříhnout. Do teď to nějak nevadilo, ale posledních pár dní začal ublinkávat. Ale prostě si neodkrkne a je jedno jak dlouho ho držím, nosím, zkoušela jsem ho i pohupovat a nic..nevím si rady..nevíte některá co s tím??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Včera mi poprvé probrečel večer - trápili ho první prdíky. Ale jinak mě spíš trápí to ublinkávání..mám strach aby se nezadusil..jinak tygřík zabírá na prdíky :s: - na odříhnutí bohužel ne:-((..ale i tak všem děkuju za rady...

In reply to by Balaba

na tygříka mi nekrkal ani jeden syn. prvnímu trvalo třeba i půl hodiny, než to z něj vylezlo a když ne, tak měl křeče skoro celou noc, takže jsem poctivě čekala. některý děti ale prostě nekrkaj,buď se málo napolyká, nebo jim to prostě trvá. ono taky než se z těch bublinek z mlíka v bříšku udělá velká bublina aby to vyletělo...no a druhej kluk mi krkal ihned,jak jsem ho dala na stojato.ale zas nesměl bejt kojenej vleže,to se ihned pak poblinkal. zkus kojit,nebo krmit víc ve vzpímenější poloze,aby se ty bublinky shlukovaly rovnou nahoru.

In reply to by umpopo

To už pár dní zkoušíme, ale bohužel, jak ho pak položím vyletí z něj mlíčko stejně..doktorka mi dnes řekla, že je to tím, že se přežírá - a to doslova...ale jinak když to nejde, nemám ho trápit,...

A trapi ho boleni briska a trpi na prdiky? Pokud ne a neodrihne si, tak nemusi....znamena to, ze byl dobre prisaty a vzduchu se nenalokal.... muj nejmladsi syn si rihnul tak 3x v zivote....vzdycky jsem videla, ze je krasne prisaty. Nikdy ho nebolelo brisko. Rihani jsem pak vubec neresila, byl proste sikovny a umel se prisat.

Tak s tím máme také problém, už od narozeni. Jenže nám nezabírá ani když ho na hulváta položím po jídle rovnou na břicho. Naštěstí moc neblinká, ale i tak jsem z toho na nervy, protože pak mu ten vzduch jde do střev a má prdíky o to větší:(. A to už jje nám deset týdnů. Tak držím palce ať se malý rozkrká:). A jak píšou holky dole, tak mě taky každý radil polohu na tygříka :a:

polohu na tygříka jak píše podemnou a neboj jakoby posadit chytnout jednou rukou pod hrudníčkem at se nehrbí a nemačká bříško a zároven ho rukou položenou na lopatkách trošku zatlačit dopředu,tohle mi ukazovala sestra v nemocnici,ELis mi jednou tak škaredě ublila protože neodbrkla až se přidusila :( nebo zkusit normálně hodit přes rameno,plácat po zádíčkách-vzduch v bříšku by se měl utřepat do jedné bubliny a pak ho vygrgne

Ahojky, my řešíme s Oliverkem to samé, sice častějc se to povede, ale když se to nepovede, tak taky blinká a to mám vyvýšené spaní klínem, chudák je pak v noci celý mokrý a já o tom ani nevím :-(
Když si říhne, tak se většinou už nepoblinká...

Co ti poradím za sebe - klasická odříhávací poloha na rameni je nevhodná, protože je moc malý, další metoda zádama k tvé hrudi je na nic, málokdy si říhne, nám zabírá poloha na tygříka, to odříhne v 90 procentech :-)

Tak hodně štěstí.

Jinak co prdíci, máte? Co jíš nebo nejíš??

Vyzkoušej ho nechat odříhnout na tygříka. To je na to parádní. Já taky nechávám poctivě odříhnout, ale někdy si neodříhne. A když to vypadá, že by mohl pak blinkat, tak ho dám na chvíli do autosedačky, než ho dám úplně na ležato. Ale většinou v pohodě. Mám štěští, zatím to nevypadá na blinkací miminko. Mimčů u odříhnutí trochu mlíka zkoutku odteče, to je normální. Podívej se na stranku www.kojeni.net Databáze otázek a odpovědí, tam určitě najdeš spoustu věcí i o odříhnutí. Mi ta stránka vždycky strašně pomohla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka