Hematom v 10+3tt 4cmx2

01.09.2013

Ahoj holky chtěla bych si chvílu popovídat.Před 14ti dny mě do nemocnice dovezli s krvacenim a zjistili mě hematom 4cm.Nechali si mě tam a po 8mi dnech jsem šla domu a od te doby pořad jenom odpočívám nic nedělam a hormony semnou pěkně pracuji :( Včera se mi objevilo slabé špinění vylekala jsem se a jeli na pohotovost měla jsem strach aby hematom nějak nezačal moc krvacet.Na pohotovsti to hned přestalo tudíž mě posali dom a vyšetřili mě a hematom je pořad stejný :r: za celich 14dni se vubec nezmenšil a nejhorší je to že mě ve špitale pořad strašili a i včera že tam pravděpodobně hrozí potrat.Je tam takovej debilni zastupce primáře a ten vubec neumí podporovat.Pořad mi vxkládal jak tam pravděpodobně hrozí potrat a že musime čekat a doufat.jak doma ležim tak pořad přemýšlim at se snažim pořad zabavovat ale jak člověk leží tak mysli na vše.Byla jsem na IVF a mam o mrnouska strašný strach a ještě když jsem viděla na utz jak mi maval.Nějakej hnusnej hematom mi ho nemuže přece vzít!!! Já udělam všechno proto aby mrnous tam byl a ten hematom přerostl pak už to nebude takové riziko.Ale vite co mě pořad trochu zaráží? už co mě před 14ti dny přijali tak hematom 4cm a řikali že mrnous je velikostne stejný a včera mě řekl to samé.Kolik mimi měří na začatku 11tt.Holky a prosim vas pokud by ten hematom prasknul a měl odtyct nevite kolik by z něho mohlo tyct krve a jaká? tmava nebo světlá? špinění mě přestalo,ale bylo by lepší kdyby pokračovalo aspon by se vyprazdnoval..Zítra jedu na KO ke sve dok na gyn a už se těším ona je hrozně hodná a snad mi řekne lepší zpravu než ve špitále.Holky děkuju kdo to dočetl dokonca a děkuju za všechny odpovědi.Určitě to zvládneme a miminko donosim :€O: ;)

Ahojky teď jsem neměla čas, tak jsem sem nechodila, tak nějak jsem moc doufala že budeš už bez hajzlíku:( ach jo, ale uvidíš určitě brzy zmizne. Já tedy od minulého týdne jedu na sto procent, měla jsem ho malé, ale moc se bojím, že bude zase větší, bohužel jsem musela tahat malého a nějaké to odpočívání tedy nebylo. Kirsche moc a moc se drž, určitě se vše spraví, moc držím pěstičky

Ahoj, předem bych Ti chtěla říct, že přesně vím, jak se teď cítíš, jelikož mě potkalo úplně to samé na začátku 9tt. těhotenství. V tomto období je nejhorší, že se těhotně vůbec necítíme, a tak si myslíme , že zvládneme všechno jako před otěhotněním, a já si udělala dva hematomy 4x5cm tím, že jsem právě v tomto týdnu tahala těžký palety!
Hospitalizovali mě v nemocnici skoro na 3 týdny s tím, že jsem musela jen ležet, a vylézt z postele maximálně na záchod. Jak jsem si tam tak polehávala nejvíc mě děsilo to, že ty hematomy se vůbec nezmenšovaly, ať jsem dělala co jsem dělala. Nakonec jsem se nechala po 3 týdnech propustit do domácí péče s rizikem potratu.
Když vytéká tmavá krev znamená to starou krev a to, že se hematom pozvolna odplavuje z těla. Krvácet bys ale neměla, nejlepší by bylo, pokud bys pouze špinila, ale pokud se to z tebe má dostat, špinit určitě musíš. Já brala i utrogestan a k. listovou na rychlejší vstřebávání.
Dnes jsem ve 27tt. a stále na rizikovým, jelikož hematomy už se mi z těla vyplavily asi po měsíci a půl, ale dnes mám zkrácený čípak a nízko položenou placentu, takže odpočívat musím stejně. Moc ti držím palce, a radím ti, abys to s tím odpočíváním klidně opravdu přeháněla =)

In reply to by Lerry33

ahojky a děkuju. já vubec nevim z čeho to mam já ptž já nic netahala byla jsem opatrná..a je tam humusák :( začalo to z ničeho nic.já se propustila z nemoc.po 8mi dnech :) a od te doby teda jen lezim nebo sedim,jdu na wc a podobně...utroš beru už od začatku a kys.listovou taky a ještě ascorutin a železo na krvinky.ta kyselina by ho mela rozpustit???? to mi nikdo neřekl..taky by mě nevadilo kdybych pošpinavala ale nic asi se mu nechce ven.tobě se vyplavil špiněním??? a neboooj já věřim že to dopadne dobře u nas všech!!!!děkuji :€O: :a:

Ahoj Kačko,mrzí mě,co prožíváš,ale musíš být prostě v klidu kvůli tomu mrňouskovi!!!!Máš doma krásnou holčičku,tak se nech hezky Sárinkou a přítelem obskakovat a moc nemysli na to, co se děje. Říkej si,že každý další den je lepší a lepší.Víš,že psychika dokáže divy!!!Takže no stres a napiš,jak jsi dopadla u své gyn. Držím moc moc plaečky! :a:

My to zvládnem,obě :-) A v březnu se budeme s prckama návštěvovat... Jinak můj včera prohlásil,že okamžitě objednává ten angelsounds...:-D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja to četla a hruza. a uz jsi doma a lezis?? a neplasis a nejezdis na pohotovost? ja se vylekala a vcera raci jela,ja su v tymhle plašon.už v prvnim těhu taky s problemama,ale to k tomu patří ;) kdybych špinila bylo by to lepší aspon by se vyprazdnoval,sam se muže vstrebavat dlouho..to je fakt trapeni ale urco to zvladnem.my a aji vy :€O: ;) :a: a o psychice vim a snazim se ale poku lezis jako já tak asi viš jake to je... ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

určitě to zvladneme.já ven teda nechodim ale po baraku se prochazim taky jinak bych taky scvokla ;) já teda chodit mužu to me nikdo nezakázal,ale mám mit absolutni klid.obědy nam vaři babička takže ja si chystam jen snidani a večeři už manžel.je to děs co prožíváme,ale určitě to zvladneme já tomu věřím. mužu se zeptat co se vám stalo s dvojčatkama? :a: :€O:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to me moc mrzí s prckama..doma je doma špital nesnášim.taky otom angelsounds přemýšlím a mimčo máš podle utz menší o tyden ale to vuuubec nevadí neboj ;) já jsem podle ms i utz dnes 10+4tt a kéž by už byl aspon ten leden ;) ;) a odkud jsi?? určo si dáme srazík!! budu rada holky :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) ja jsem z boskovic a pavlinka z olomouce toje od prahy kuuuus :///: ale nejak to pak vymislime ;) máš fb muzem si psat tam...a kolik ten hematom mas velký??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To jsem pro :s: Srazík by byl super... jinak teda angelsounds objednávám hned jak mě pustí.. jsme ho chtěli, pak jsme to odložili a dneska manža dojel na návštěvu a že teda bysme ho měli koupit co nejdřív :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já myslím,že sestra byla ráda,když po hodině odjeli. Neb našeho juniora bylo slyšet po celým oddělení :-D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je mazec... to já mám procházku růžovou zahradou proti tobě... Držím ti palečky a březnu se budeme všechny tři chlubit mrňouskama :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je mazec.... já se taky chystám nakupovat až prosinec a dál... teď jen hadry na sebe a po té zkušenosti včerejší angelsounds... tentokrát to musí dobře dopadnout... u nás do třetice a u vás na podruhé ;-)

ahoj Kači, my jsme teď byli na dovolené, ale průběžně čtu tvé zprávy a držím palce ! Napiš, co řekne tvoje doktorka, je škoda, že se hematom nevstřebává, ale zatím miminko asi neohrozil. Jinak jak jsi psala o syndromu mizejícího dvojčete, tak to určitě není tento případ, pokud ti vložili jen jedno embryjko. Držte se, buď v klidu, i když je to asi těžké, miminko zabojuje a zvládnete to.

ale věřím tomu,že všechno dobře dopadne..Ty a miminko budete určitě v pořádku.....Neboj!!!!!!!!!!!! :h: hlavně se nestresuj to není pro mimi vůbec dobrý.Já sice takové problémy neměla tak ti nedokážu ani poradit,ale opravdu věřím,že mrňouska donosíš a vše bude o.K.Někdy je to skutečně o nervy....Však to znám sama mám za sebou už toho taky dost a čekáme naše vymodlené miminko a jsem v 8.měsíci a ten strach asi bude pořád semnou Hlavně,aby vše dopadlo na jedničku :one: :one: No ten doktor to bych ho nakopala to je teda podpora. :00: děs...vykašli se na něho.Určitě potom dej bědět,jak jsi dopadla u doktorky.Držím palečky a myslím na tebe :a: :a: :a:

Hematom bud prdne a je to kaluz, nebo se proste vstreba,znicehonic zmizi,mozne je vsechno. Ja se takhle probudila v kaluzi krve v 18.tydnu a v nemocnici jsem opravdu silne krvacela jeste druhy den,a to byl pry taky hematom a na kontrole predtim nikde nic nebylo...ale dopadlo to dobre,miminku se nic nestalo ;) a co se tyce velikosti,nejlepsi informace najdes na tehotenskakalkulacka.cz kam zadas jen datum porodu nebo MS a ukaze ti co a jak. Hlavne.bud v klidu,miminko je porad zive a zdrave,tak se soustred jen a jen na to ;) doktori vzdycky musi hlasit spis to spatne,me taky pripravovali na potrat,takze hlavu vzhuru a vydrz ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka