lítaly vám termíny porodu?

30.08.2013

Ahoj maminky. chtěla jsem se zeptat-lítaly vám nějak termíny porodu? Mě podle menstruace vychází na 11.11., podle genetiky 4.11. a teď jsem byla ve čtvrtek na velkém ultrazvuku (podle MS jsem byla 29+3. Jenže po důkladném měření mi doktor řekl, že je miminko větší. A že jsem 31+0 :00: a tutíž to připadá na 31.10. Tak jsem z toho jelen. Podle čeho se teď bude doktor asi řídit? Zapomněla jsem se zeptat... podotýkám, že jsem moc nepřibrala - zatím 3,5kg a když jsem si dělala tenkrát test, tak mi vyšel už v pátek a menstruaci jsem měla mít až v úterý. tak je možné, že jsem vážně déle těhu. Čím by jste se řídily vy? Je jasné, že se miminko samo přihlasí, kdy bude chtít na svět, ale hodně lidí se mě ptá, kdy mám termín, a už nevím, kterej mám říkat :s: :s: :s:

Na termin podle MS zapomen. Me dr.kladl na srdce, že je jen jeden jediny termin, a ten je podle prvniho UTZ v 13tt. Všechno ostatni nepřipada v uvahu, navic dodal že ani některe dr. to nevědi a pišou i 3 terminy. Tomuhle dr.věřim, je to odbornik přes UTZ.

In reply to by Tomiska7

můj se právě řídil od začátku tím 11.11,podle menstruace. Ale ve ZLíně v Prediku mi doktor řekl 4.11. Myslím, že bude asi ten z genetiky pravděpodobnější i z toho důvodu, že i ten test vyšel celkem brzo...
U dcerky mi to taky lítalo. Podle mestruace to bylo 26.12., podle genetiky 20.12. a podle nemocnice, kde jsem ležela 6týdnů 17.12. nakonec sama vykoukla 14.12. a byla celkem malá. 2800g a 46cm.
No asi se budu řídit tím 4.11. Zlatá střední cesta :s: :s: :s:

Ahoj,připoměla jsi mi mě samotnou. :s: Měla jsem 3 termíny: a) 13.06.2012, b) 19.06.2012, c) 20.06.2012 a ani jeden nevyšel. :s: Malá se narodila přesně týden po třetím termínu. :)

v 30tt už je to nejméně přesné,děti rostou jinak a tobě se asi nenarodí dvoukilové miminko ale třeba čtyřkilové :) nejpřesnější je z ultrazvuku ve 13tt,to že ti test ukázal dřív než jsi měla mít ms znamená že jsi měla zřejmě brzy ovulku,takže se spíš řid tím 4.11

Ahojky :€s€:
Tak já mám TP dle MS 22.10. podle utz z Gennetu 15.10. a podle utz naposledy ve 30tt 19.10. V Gennetu říkali, že jsme o týden starší, než podle ms, že bych neměla přenášet, tak jen doufám, že se pak doktoři budou řídit podle toho Gennetu a nenechaj mě přenášet ještě po termínu podle MS...nerada bych, aby něco pr*****i :s: :s: Ale doufám, že se prcek umoudří a sám vykoukne tak na svět kolem 15. :one:
Také v tom mám už guláš, tak prostě každému říkám jen v říjnu a ať si to přeberou jak chtěj :s:
Pohlaď :€O:

Ahoj, já měla asi cca týden mezi termínama a když se malýmu nechtělo ven a řešilo se vyvolávání, tak se řídili podle termínu ultrazvuku z prvního screeningu, prej je to nejpřesnější. :)

In reply to by MKubatova

Asi jak ktery dr. Posledne jsem mela termin podle PM 28.8, dle gennetu uz 22.8, a porod mi vyvolavali az 2.9.a to jsem spis uz doktora uprosila aby se mnou neco delal.

In reply to by Ája.79

Asi určitě záleží na doktorovi. Ležela tam se mnou holka, která prostě jen dostala jinýho doktora a ten jí to vyvolával na termín :) mě ten můj vysvětlil, že nejpřesnější je termín dle UTZ z prvního screeningu a od toho data do 14 dní by se mělo miminko narodit. Dýl nenechávají... Když jsem přišla na porodní pokoj, tak mi asistentka ještě vykládala, jak nerada vyvolává, že každý miminko má svůj čas... Ale to, že občas maj ty mimča úplně zkaženou plodovku, obmotanou šňůru kolem krku, to už mi nedokázala vysvětlit, proč si to mimčo teda neřeklo, než se mu to tak takhle zkazilo...

Tak to mame uplne stejne podle ms mam 11.11. Ale dle gennetu 4.11. Ultrazvuk mi pry bude delat az na 32tt tak jsem zvedava, co tam vyleze za datum.

já měla v obou těhotenství jen jeden termín porodu, ten který doktorce vyšel podle poslední ms. Kolem 8.týdne mi v obou případech řekla, že mimčo vypadá zhruba o 5 dnů menší, ale ve 12.tt obě odpovídala velikosti podle ms a pak už mi s termínem nehýbala, i když byli prcci tabulkově větší. Synek se narodil den před termínem, dcerka 4 dny po termínu a oba měli porodní váhu ke čtyřem kilům

Ahojky,mě to tedy od začátku těhu lítá neskutečně :00: Podle mensesu ve 12tt mi napsal termín 8.10,pak podle utz v dalších měsících jsem se dostala na 29.9 a podle posledního utz v 33tt mi napsal termín na 20.9.Dnes jsem byla sepsat porodopis tam mi napsali termín 8.10 protože je to prý údajně podle mensesu nejpřesnější :00: V průkazce mám napsaný na dnešek 36tt při tom podle termínu 20.9 bych měla být už 37tt.Když jsem to doktorovi naznačila,že to tam mám tedy špatně napsané jen mi na to řekl,že ty týdny nejsou důležité a že je důležitá velikost a váha a že se to podle těch týdnů až tak nebere,což mě docela prudí,protože syna jsem rodila v 38tt s tím,že jsem přišla na běžnou kontrolu a poprosila doktorku jestli by mi nemohla trochu pomoc že už toho mám dost.Tak mi udělala hamiltona a pak jsem asi za 3 dny jela.Ale takhle když mi koukne do průkazky a uvidí 37tt což tak nebudu,protože podle termínu budu už 38tt tak se na mě s Hamiltonem vykašle :O Navíc už před dvěma týdny mi doktor hlásil,že má malej 2500g takže jestli budu další měsíc čekat tak porodím tak 4kg dítko :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka