První KTG za námi =)

28.08.2013

Přesně jsem věděla, že noc bude krušná :///: Ta naše cácora si vždycky vybere na řádění noc před dnem kdy se ráno vstává :00: Šla jsem spát kolem půl 1 a budíka jsem měla na 8 no a nebylo by to naše dítě kdyby se nerozhodlo, že maminka prostě spát nebude! :///: Mlela s sebou a kopala jak mohla, nevím jestli natěšením nebo tím že se jí nikam nechce :///: :s: Každý cca 2 hodky jsem byla vzhůru a když už jsem usnula tvrdě tak zazvonil budík polovičce a ještě k tomu hezky 2x po sobě :€[€: A když už jsem zase usnula aspoň na ty poslední 2 hodinky tak se mi zdál šílený sen, že jsem se musela naučit na nějaký zkoušky do školy, 4 předměty a měla jsem na to jen 2 dny :///: :s: Proč se mi sakryš motá v těhotenství do hlavy škola ??? :///: :s:

Vyrážela jsem hezky z předstihem protože do nemocnice vedou 2 pěkný krpály :00: Jeden do areálu nemocnice a druhý do porodnice. První jsem vyšlápla docela rychle ale ten druhý to je fakt moooooc :///: :s: Dorazila jsem tam někdy kolem 8:45 a ohlásila jsem se. Mezitím jsem se malou pokoušela vzbudit aby to tam nebylo na moc dlouho, povedlo se mi to 3x ale než jsem se dostala na řadu (což bylo až kolem půl 10) zase usnula :e):

Polovička se mnou nakonec nešel, nemohl se utrhnout z práce a stejně jsem neměla jistotu jestli by mohl se mnou dovnitř tak jsme se domluvili, že kdyžtak půjde příště. Je to taková menší místnost s jedním lehátkem, jsou tam i křesla a dětský stoleček na malování, takže s sebou chlapa příště vezmu :///: :s: Odložila jsem si a položila se na křeslo, připojila mě, dostala jsem do ruky čudlik abych ho zmáčkla při každym kopnutí a začalo dloooouhých 20 minut :00:

Sestřička byla mladá, asi v mym věku i když bych si troufla říct, že možná i mladší. Vyptávala se na základní informace, které zapisovala do počítače a pak se ptala i bokem. Chtěla si povídat ale já se pak nemohla soustředit na mačkání čudlajze :///: :s: Ptala se na jméno pro malou, jak mi je, jak se těšíme, jestli se takhle můžou dávat 2 jména, že mám hezký bříško takový akorát atd :///: :s: Tak jsme si pokecaly no a pak to začalo. Ach ty moje zááááda :n: To co mě trápí už od puberty, když třeba dlouho chodim nebo stojim ve frontě a co se mi stalo jen párkrát teď v :€O: Se mi tam stalo v leže :? Asi jak jsem ležela prohnutá tak mě chytli záda, začal mě polejvat pot a dělalo se mi černo před očima. Zeptala jsem se jak ještě dlouho a prý 7 minut, to jsem si myslela že nedám. Snažila jsem se nějak pohodlněji opatrně posunout, dala jsem si nohu přes nohu, pak jsem je zkusil skrčit ale prd pomohlo :n: Přitom jsem si řekla jaká to bude pohodička v leže. Sestřičce jsem řekla, že moc dlouho nevydržim takhle ležet tak jsme se domluvily, že to příště zkusíme v sedě :one: Ale že záleží na tom jak se malá pak bude hýbat. V leže jí to vadí víc než když sedim ale tak uvidíme co půjde, nebo se jen víc zvednu do polosedu ale lehátko je docela kluzký tak abych nesjížděla :///: :s:

Konečně uplynulo 20 minut a já byla zase volná :///: :s: Taková úleva když jsem si mohla sednout. Přesunula jsem se na křeslo kde jsem se obula a čekalo se na doktorku. Mezitím jsem dostala DÁREČKY :///: Brožurky, DVD manuál o kojení, odstříkávání, opruzeninách a péčí o pleť, nálepku na auto "dítě v autě" a samý povídání :c: Tak mě to potěšilo, ráda něco dostávám :///: :s: Pak přišla doktorka, řekla že všechno v pořádku a kontrola za týden. Takže 3.9 jdu ke svojí Dr. do poradny a 4.9 jdu na další KTG a už s polovičkou :h: :k: Jen mi nebylo řečeno jestli vzít znovu moč :?

Takže to bylo naše první KTG :€s€: Mějte se krásně!

Ahoj Karol. Hodně rychle to utika. Pořad tě tady sleduji ale na napsani jsem nejak nemela čas. My už jsme v 17tt a už se na miminko moc těšime. Opatruj se a pohlad :€O:

In reply to by Tomiska7

Ahooooj! To mě těší, že mě tu sleduješ, já si už několikrát říkala kam jsi se vytratila a jak na tom jste :€s€: To je nádhera 17tt, letí to neskutečně a pak to bude utíkat mnohem rychleji. Taky se opatrujte a pohlaď :€O:

In reply to by Tomiska7

Děkuju mooc, zítra začínáme 39tt a dneska nás malá trošku vyděsila že jsem měla na kalhootkách kapky krve ale jinak všechno v pořádku, nic novýho se neobjevilo tak snad vydrží do úterní kontroly a tam se dozvím co bude dál :) hodně štěstíčka a zdravíčka :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To věřím ;) Já když se nad tím tak zamyslím tak to uteklo fakt hrozně rychle a po porodu to bude utíkat ještě mnohem rychleji..tak si hlavně užívat každýho dne :h: :k:

JJ přesně tak.Moč ssebou pokaždé na každou kontrolu do porodky.
Jinak taky mám problém s tím točením monitoru v leže(i při prvním těhu)jsem se nemohla skoro zvednout jak mně chytli záda.Ale tady mám naštěstí na výběr i křeslo,takže chodím na sedáka :one:

In reply to by Vjů

Tam má taky křesla ale takový ty dřevěný normální asi pro posily když s sebou žena má :///: :s: Příště si radši hned řeknu o to sednutí, protože tohle bylo opravdu dlooouhých 7 minut, jsem mislela že jí tam omdlim :n: A moč teda i příště, děkuju :€s€: A koukej už taky rodit, nějak se té tvojí princezně nechce na svět :///:

In reply to by Eleanor

Tak příště zkusim zvednout lůžko a nebo přímo v sedě :one: A s močí dělaj to samý jako na poradně jo? Takže to je takový zbytečný no ale co, to mě nezabije :///: :s: Já bych tam byla taky nejradši samotná, chtěla jsem si to vyfotit všechno na památku :///: :s: Příště mě třeba nenápadně cvakne polovička :///: :s: Každopádně doufám že po mě i polovičce malá podědí hlavně náš spánek sice by třeba v noci zlobila ale jinak by mohla pořád hezky spát :///: :s: Co jsem se vrátila tak o ní zase nevim tak půjdu dospat dokud je klid :///: :s:

In reply to by Karol89

jo já jsem pohodlně seděla a četla, v leže bych to dlouho nedala. Jo, konrolují to samé, no co, kdyžtak to vyhodíš a najde to maximálně bezdomovec v kontejneru, ale jméno na tom není tak co :s: . Tak to běž všechno dospat :a: .

In reply to by Eleanor

To je hezký, já si tam příště vezmu i chlapa tak si budeme povídat všichni :///: :s: No tak mi to zkontroluje 2x za sebou no cooo :///: :s: Spánek docela stačil, byly to nějaký 3 hodinky než přišel polovička z práce, malá začla kopat až když ho uslyšela :///: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka