poporodní kalhotky

21.08.2013

Ahoj holky, chci se zeptat, nejsem nějaká štíhlounká,ale myslím, že ani nějak moc velká boubelka, no mám prostě 85kg, a když jsem se dívala na síťované poporodní kalhotky, i xl mi připadají malé, kde se dají sehnat nějaké pružné aby byli v pohodě a daly se hezky natáhnout?? Kupovali jste je v lékárně, nebo jinde???

Rodila jsem s 96 kg a měla jsem síťovky XL a ještě byly volnější. Pak jsem měla i ,,papírovky" z DM vel. 42-44 a taky super

Ahojky, tak já jsem také sháněla nějaké pružné poporodní kalhotky. A na konec jsem našla. Koupila jsem je v lékárně přes internet a jmenují se Molipants Soft dělají se v různých velikostí, já teď nosím velikost L, ale dělají se i ve velikosti XL. Jsou opravdu pohodlné nikde netlačí ani nedřou a hlavně se dají vyprat i v pračce. Koukni se na ně na internetu. Prodávají se po 5 ks.

Já si je kupovala v lékárně, dokonce mi dali myslím L a na pohled malinké, ale vytáhli se krásně:) Mám 70kg a stehna mám dost teda a neškrtili mne :) A dají se vyprat. Měla jsem koupené i ty takové papírové kalhotky, ale ty jsem nepoužila jsou uplně na prd. Také jsem rodila císařem a nosila síťovky ještě týden doma :D

Ahojky. Ty největší z DM jsem použila před 3 roky po 1.porodu a koupila jsem si je i nyní, seděly :one:

já jsem šla rodit asi s 75 kily a ty sítované byly děs, byla sem po císaři a pořád se mi do té sítky zachytávaly stehy nakonec jsem raděj zničila par obyč bavlněných a do postele jsem byla bez a dávala si pod sebe dětskou podložku na přebalování

In reply to by grapas

no tak já teda taky měla vždy po porodu ty síťované, teď už půjdu na 4císařský řez a u všech třech porodů se mi do stehů nic neplantalo, měla jsem jeden vnitřní podlouhlý steh, takže jen na konci malé uzlíky, žádné stehy vrchní

Ahojky,
Ja treba vubec nekupovala primo porodnicje,protoze po zkusenostech me sestry vin,ze nejsou moc pohodlne,neudrzi vlozku a uz ten pocit,ze mam na sobe jakousi sitku...zasla jsem si k vietnamcum a nakoupila uplne obycejne bavlnene kalhotky po 30,- a vedela jsem,ze je maximalne vyhodim a vyhodila jsem jen jedny z peti,zbyle jsem nosila dalsi dva tydny,pak uz byly velke. Porodnicke vlozky jsem taky pouzivala jen prcni dva dny v porodnici ktere mi tam dali a pak uz pouzivala bezne tenke vlozky v nejdelsim provedeni (always night) a uplna pohoda,fakt jsem mela hrozne prijemny pocit takoveho nejakeho pohodlicka ;) jen moje zkusenost :)

In reply to by lucyas

Ja taky rodila cisarem ;) ale ty sitky se prave zadrhuji do stehu a takovy bombardaky ohrnes a netlaci nikde. Prvni den te stejne nechaji bez kalhotek a pak uz to mas prast jak uhod,bolet to bude tak jako tak...ale hodne kamaradek ze skupiny kupovaly Jessa v DMdrogerii,jsou to jednorazovky papirovky a ty se teda natahnou i na medveda a pak je proste vyhodis s vlozkou ;)

ahoj, jak jsem rodila nic takového jsem neměla. Měla jsem normální kalhotky nebot vždy jak jsem ležela, tak jsem pod dekou zhodila kalhotky a v klidu a mnohem rychleji se to zahojilo. Podle mě je to zbytečnost.

Byla jsem na tom stejně. Koupila jsem si před 1. porodem taky ty síťované XL a byly opravdu malé. Řezaly kolem stehen. Tak jsem si koupila myslím v DM drogerii.

Ahoj, já šla rodit s 80kg a měla jsem velikost M a byli akorát. Takže se toho neboj, dost se roztahnou. A kupovala jsem je v lékárně, 5ks za 75kč.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka