Plenky albert či tesco?zkušenost prosím o radu :-)

19.08.2013

Ahojky holky chci se zeptat nemáte někdo zkušenost s plenkami z alberta bílo červený obal ty euro shoper a nebo ted ty nové se šmouli a co takle tesco plínky mají ty gumicky na tech zapínátkach či jak to říct:-D dneska sme dali malé na noc pampers sleep a play a hruza procurala celou postel maximalne sme spokojeni z temi activ baby uz nosime pliny na noc a chceme neco levnejšiho děkuju moc za rady :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, co jsme zkoušeli my, tak ty Šmoulové jsou fajn, skoro jak Pampersky mi přijdou a v akci je za 199,- balík. Nám teda neprotekly a jsou i takový příjemný. Co se týče těch euro shopper, tak ty mi přijdou dost takový tvrdý, ne moc přispůsobivý tělu malýho :-/ ty z Tesca neznám, protože u nás ve městě neni...

tescko zelene pliny jsou super :one: ,z Alberta zkušenosti nemam a oranzove pamprsky o kterých pises bych uz nikdy nekoupila i kdyby byla super akce,mala je vždycky procurala at byla noc nebo den.

Mame zkusenosti s Tesco esencial, ty jsou dobry..ale Naší malé jsou 3 měsíce, tak toho tolik nevyčůrá :s: ..Ted jsou i v akci. Jinak s temi z Aberta(smoulove) zkusenost nemam, ale pry se da pozadat o zaslani vzorku na albert strankach ;) ! Jinak ty tesco maji na tech zapinatkach ten suchac- jak se to da opakovane zapinat a gumicky u nozicek/ jak to prileha, to ma také.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky