Pekne nedelni ranko. :-)

04.05.2008

Ahojik vsem, jak pak jste spinkali? My hrozne. Malej byl snad kazdou hodku a pul vzhuru. :( hruza. Ted jsem vzhuru uz od pul 7 a malej si vesela spinka. :00: Zatim jsem stihla vyprat dve pracky, prevleknout povleceni, umyt nadobi a to je vse. Na vareni kaslu. :s: Vcera jsme byli u rodicu, tak jsme dostali zasobicku, takze budeme mit az varenou veceri a to leco. :///: Odpoledne se chystame ven, je krasne. :one: a co palnujete na dnesek vy? :qu:

ahoj Verčo, tak to máš docela dneska klídek, že nemusíš vařit, já taky prala, ale teď vařím polívku a na druhé bude vepřový řízek a kašička...u nás noc byla docela ok, Tomík se 2x probudil, ale teď dopoledne měl nějakou výdrž už nespí tak jak spával, ale už dřímá :s: :qu:
jinak jsme se vrátili včera z nemocnice, ale to už asi víš :)

In reply to by Marcelka83

jj vim, ze uz jste doma. Dva dny jsem tu sice nebyla ale precetla jsem si tvuj blog. Je super ze uz jste v poradku. Malej se mi uz pomalu robouzi, tak ho palcem od nohy houpu a doufam, ze jeste usne. Ted mrouska, tak kotatko. :-). My meli rizek a kasicku vcera. :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky mas sikovny miminko co? Ten muj dablik uz zacina mlaskat :s: takze bude chtit papat :00: Si pripadam jak dojna kravicka :? Hruza. Ale co bych pro maleho neudelala, ze? A jak se mate? :)

Ahoj, ten úklid ti docela závidím. Tady to vypadá jak po výbuchu bomby! Mám plný koš na vyprání, plný koš na žehlení a plnou kuchyň nádobí ze včera. A to bych nejradši dneska nic nedělala. Venku je hezky, takže bych ještě potřebovala konečně natřít balkon, ale to zase nemůžu prát abych to měla kam pověsit, tak já nevím. Asi vezmu psa a půjdu s ním ven a manžel ať se tu klidně zblázní :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka