Moje testíky

04.05.2008

Tak holky zde vkládám své pozitivní testíčky. :-)

Gratuluju, tak at vsechno probiha tak, jak ma ;)
Ja se tak tesim, az sem budu moct taky vlozit pozitivni testy...

Gratuluju! Už se nemůžu dočkat, až se mi tohle taky poštěstí... :) tak hodně zdravíčka a ať je všechno v pořádku!

Ahoj, moc ti gratuluji. K tomu snažílkování, tak je to právě úplně nejlepší, s ničím nepočítáš, ničím se nestresuješ a na just to vyjde. My to měli podobně. Dřív jsem dělala pomalu stojky a buhví co ještě a nic. Na konec jsme na to skočili půl hoďky před tím, než nám jel bus, žádný nohy nahoru, ale pěkně do sprchy a pořádně umejt. Vzhledem k tomu, že kolem plodných dnů bylo opravdu jen toto, tak to vyšlo. Taky jsem to nečekala a na test pak koukala jak blázen :!k:

všem. Přeji všem snažilkám ať jsou brzy těhulky. A jsem jasným důkazem toho, že se nemusíte snažit každý den, ani ob den... když my se snažili jen 4 x za ten měsíc. :-D :-D :-D Proto jsem to ani nečekala...

In reply to by johny.bello

včera jsem zjistila, že se mi nalívají prsa a dnes už bolí, špatně mi zatím není, ale už mi dneska vadili pachy lidí, byli jsme ráno na burze papoušků. Včera jsem měla hrozně energie, uklízela jsem, prala velké prádlo, umyla okna, dneska budu hlavně odpočívat, protože mě trošičku pobolívá bříško asi po včerejšku, tak jenom navařím a budu žehlit.

Tak to je jasné, hrozně moc gratuluji, to je nádhera, taky bych to už ráda viděla na svém :-) Moc Ti to přeji

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky