9tt těhu a holky jak vám je??

15.08.2013

Ahoj holky dnes začínam 9tt a chtěla jsem se zeptat jak vám je,jak se cítíte? Mě je pořád blbě,nezvracím,ale mám hrozné navaly a nechutenství.Přitom mám často hlad.Když se najím je mi trošičku líp,ale za chvíli je mi zase blbě.Jak dlouho to bude ještě trvat?? :-) u prvního těhotenství jsem tohle vubec neměla takže už aby to přestalo :-) jinak se cítím i hrozně unavená,brní mě nohy a tak zvláštně mě bolí bříško.A prostě jak muchy zežerte mě ;) :h: Mějte se hezky a držte se... :a:

Já jsem teda už 12tt a špatně mi vůbec nebylo, jen první 2 měsíce po každém jídle těžko od žaludku, podle toho jsem i poznala (mimo jiné) že jsem těhotná :///: protože běžně mám železné trávení a spasu cokoliv:D
Ale ta únava..přesně jak píšeš, muchy sežerte si mě..nechtělo se mi ani hnout, ani dýchat...natož tak pracovat..ráno jsem vstala, dala si snídani a musela si jít zas na chvilku lehnout, protože mi padala hlava:D No díkybohu už to odeznívá, už jsem zas použitelná..takže myslím že to přejde, hlavně bud ráda že nezvracíš:)

AHoj, já už jsem sice 10tt, ale žádný rozdíl :( No, už tedy moc nezvracím, ale jak píšeš ty, musela bych pořád něco baštit, aby mi nebylo na zvracení, ale chutě zase moc nejsou. Pořád se nudím, děti nejsou doma, ale nejsem schopna nic dělat. Spala bych, ale neusnu, jak píšeš, mouchy snězte si mě :///: přesně si odhadla, jak se cítím :///: Ať je ti líp :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka