Malý závisláček,nerváček,zkušenosti?Rady prosím :)

15.08.2013

Holky já jsem z tý malý už na větvi...Že já budu mít takovýhle zlobidlo jsem nečekala :( Je jí 10 a půl měsíce a je poslední dobou na odstřel :? O tom co předvádí v noci už radši ani nepíšu...Ale ráno a celé dopoledne je strašně nepříjemná...Někdy vařím,myju nádobí atd a to mi visí na noze a kňourá.Když si s ní hraju tak jí to někdy baví někdy ne..Dávala jsem to za vinu zoubkům(má už 4),ale poslední 2,5měsíce jí nevylezl další...Tak co jí může být??Pak je celé odpoledne hodná(jsme většinou venku)...Jednou jsem šla i ráno a byla nepříjemná i v kočárku.Už i sousedi říkají jak jí slyší :( Nevím jak na ní..poraďte prosím

To bude dobré,
obrň se, dělej jen to nejdůležitější a užívej si svého sluníčka, ono se to určo brzy změní, přejde to, hlavně buď v klidu a vpohodě :a:

Taky jsme měli období, kdy mi malá pořád visela na noze. Nejhorší samozřejmě v kuchyni, když jsem potřebovala něco udělat. Snažila jsem se jí věnovat nebo jí nějak zabavit, ale někdy holt musela počkat a tak řvala a řvala dokud jsem si to nedodělala. Zkus jí něčím zabavit, když jsi v té kuchyni. Dej si jí tam třeba do židličky s hračkama nebo jí dej nějaký plastový nádobí na hraní nebo něco na mlsání. Už ani nevím jak dlouho to trvalo, ale můžu říct, že už to je lepší. Zabaví se i sama, ale stejně jí u toho musím občas asistovat. Snažím se co nejvíce věcí dělat když spí.

Ahojky,
já to měla s malým podobné, skoro nic jsem neudělala, pořád mi visel na noze a kňoural a pobrekával. V noci pořád vzhůru. Buď to bylo dudlíkem, nebo chtěl vodu a tak pořád dokola...... Nám na to zabralo nosítko přes den. Takže jsem s malým v nosítku vyluxovala, umyla nádobí i uvařila. Buď jsem ho měla na zádech a nebo na břiše, záleželo na tom, co jsem dělala :///: . A v noci jsme si ho dali mezi nás do postele a jak když utne.... nepotřeboval dudlík, vzbudil se maximálně 2x a chtěl vodu. Tak jsme to praktikovali asi měsíc a byl klid. Malý si začal najednou sám hrát, už mě tolik nepotřeboval, asi se už ''přejedl'' mojí neustálé blízkosti ;) . Nevím no, každé mimčo je jiné, ale zároveň jsou i stejné ;) :00: :h: chce to zkoušet různé fígle ;) .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A to je právě nejhorší,že nevím co jí je...Pak na ní třeba řvu a je mi to líto :( No musím to nějak vydržet...Má štěstí,že když zrovna nekňourá,tak je smíšek k zulíbání :s:

In reply to by baruska92

Rves na 10mesicni dite? :-(. Snaz se hodit do klidu. Tohle neni nic proti tomu, co te s malou ceka. Rvanim vse zhorsujes. Vim, ze se musis starat i o domacnost, ale zapremyslej nad tim, co muze mit mala za trapeni. Jen si s ni lehni na postel a mazlete se.prohlizejte obrazky apod. . S detma to neni vubec jednoduche a je to opravdu telocvik na nervy :-)

In reply to by JaMiOn

Ale já na ní neřvu bůh ví jak,jen když dělá co nemá,tak jí řeknu zvýšeným hlasem ne Kačí nebo tytyty...a jde vidět,že to chápe ;) nebojte já nejsem ten typ,co bych řvala jak smyslu zbavená a třeba jí i mlátila,já jsem spíš proti tomu...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka