tak zítra

04.05.2008

nám budou tři neděle. Za poslední týden jsme přibrali půl kila a 1cm. Eliška baští jako blázen. Jo předevčírem jsem měla trauma špatné matky. Malá brečela, šponovala se, bylo to hoďku a půl po kojení, tak jsem si řekla - větry. Po půl hodině snažení z ní nevyšel ani prd. Tak jsem si řekla, že zkusíme kyblík s teplou vodou. A rovnou sem malou i vykoupala. Ale žádná změna. Tak jsem jí zkusila přiložit a ona sála jako ďas. Normálně jí tak cca po třech hodkách, tak mě hladík ani nenapad. A já jí chudáka léčim na prdíky. To jsem matka, fuj. Ale snad už se to nebude opakovat.
Hezkou neděli.

Totéž se stává i mě. Malej se šponuje a pláče a já se snažím z něj dostat prdíky a nakonec to spraví pořádný dlabanec. Taky mě překvapuje, když místo tříhodinových intervalů chce najednou jíst třeba po 1,5 hodině. Pak mám zas strach, že mu bude zle, že se přejí... Jsou to starosti s těma prdelkama mrňavýma :s:

Vždyť to je krásné!!! nebooooj!! vše se upraví!!!a bude tak jak mááá!! čekám druhé vím jaké to je plašit :k: hodně síly!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka