Blažená nevědomost

30.05.2013

Blažená neznalost
Tak jsem rano opakovala test a byl silny jak má.dekuju vsem hočinám,co mě včera uklidnily a podpořily.musím ovšem znovu opakovat co jsem už jednou napsala:
Kdyz jsem v roce 1993čekala první dítě tak jsem nic nevědela o těhu testu,hormonu HCG,velikosti sliznice ani že srdícko nejprve není a pak je. Prostě jsem to nedostala..a čekala....čekala...čekala :?
K lekaři jsem šla až v 9tt :one: ten mě prosahal :one: vzal "trychtýř" a poslechl srdíčko......žádné UTZ ani nic jiného :€O:
Přestože jsem věděla, že to občas končí potratem,byla jsem ušetřená hodně nervů a probdělých nocí na internetu 8) :00:
Miško-nedělej si starosti a nech bobka růst-Je to hodně brzo!mě rekl doktor ve 3+4tt že děložka je malinká i sliznice a těhu tam 100% není....a kecal! :€O: :€O: :€O:

Všem mamčám i těhulkám zdar!

Přesně jak říkáš kočko a mě to včera dokonce Dr řekl,prej že nejlepší jsou ženský co nic neví,tak jsem mu říkala že sním souhlasím a že kdybych mohla všechno bych z hlavy vypustila co vím,ale to už bohužel nejde.. no tak ve 3+4 je jasný že nic neuvidí to je tak max na testu duch u někoho,ale já byla minule 4+3 a byla vidět tečulinka,je prvda ale že jsem měnila Dr a ten mohl mít lepčí utz...zvidíme,snažím se na to nemyslet,ale to víš,moc to nejde.. :n: :n: :h: :k: :€O:

ořesně to si říkám taky, že nás moderní přístroje stojí hodně nervů. Zas na druhou stranu holky, co mají nějaký problém zdravotní, by se bez těchto metod asi nikdy vytouženýho mimča nedočkaly:( takže na druhou stranu je fajn, že je máme :)

In reply to by skleroza

ahoj všem holkám přesně tak nejdřív řek že tam nic neni pak že je tam tečka a pak umlknutý potrat , pak mě vzali do nemocnice byla sem tam 8 dni do to náka infekce a prej vše je ok a nakonec de te na interupci !!!! tak ví te jestli se dá věřit lekařum? tot otazka do dnes nevím vlastně proč mimi neni a umlklo těhoteství :-g(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka