kočárek pro miminko bugaboo bee nebo stokee?

23.07.2013

:s: maminky chtěla jsem se vás zeptat jestli nemáte zkušenost s kočárky pron novorozeně bugaboo bee nebo stooke? na malou jsem měla bugaboo cameleon ten je super ale chci změnu děkuji :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak jestli budeš mít mimčo v zimě tak bych do bee nešla a to ani s vložnou taškou :/ nelíbí se mi pro novorozeňátka, takže za mě Stokke a ten nový myslíš, nebo xplore? My máme bgb cam3 sand a spokojenost ;)

mám tyhle moderny ráda, bohužel si je ale do našeho terénu nemůžu dovolit a mít je jen tak na parádu by pro nás bylo zase finančně zbytečně náročný :) stokke se mi líbí kvůli možnosti změny výšky korbičky, a pak třeba i tej sportovní sedačky... bugaboo mě fascinuje už sám o sobě :///: jsme ale vycházkový typy, jezdíme po zoraných beskydských lesích a s takovým (ač krásným) kočárkem bychom nedojeli ani k lesu :( oba dva budou skvělá volba, za sebe ale bohužel radu nedám, vlastníme teutonku - tolik parády sice neudělá, ale pro nás je to ideální volba.. takže vzhůru do losování a pak se pochlub!! :a:

In reply to by Peťule..

Viděla jsi bgb cameleon s teréními koly, nebo nový bgb buffalo?;) to jsou vyloženě typy pro Vás co výletujete jak píšeš ;)) a jsou i odpružené, takže já bych to tak marně na vesnice a polňačky neviděla;) my projeli i v zimě bez teréních zimních kol s cameleonem ;)

In reply to by wond3r

ten si je!! ale postrádá ručku na zadní kola.. to je prostě o tom, že žádnej kočárek nemá všechno, co by člověk chtěl :///: vypadá senzačně, ale mít celou váhu kočárku z kopce dolů jen na rukách, a že tu jsou rozoraný krpály po tahání dřeva, tak mi ty ruky upadnou, ručka v tomhle směru strašně ulehčí práci no.. a tak třeba časem brzdu na zadní kola přidají :dance:

nemam zkusenosti ani s jednim, ale vim ze par holek psalo a chvalilo si bugaboo bee, nebo psaly ze budou tento kocarek kupovat, protoze je to myslim od brezna ci od ldy novinka ;) my jdeme do quinny moodd ;) Ivetko ja bych se ridila podle vas, co vam se libi co vam se zamlouva s cim vy budete spokojeni, protoze tady ti vsichni tyto moderni kocarky stejne zacnou vymlouvat :00:

In reply to by Gabrielka

moc vám všem děkuji, mám ho právě do města, tak chci kvůli mhd lehký protože jak znáte nikdo vám nepomůže, teda až na výjimky :a: cameleon je pecka, ale sama jsem ho neutáhl :///: moc vám děkuji bugaboo to asi vyhraje ještě mrknu na jinou značku děkuji

In reply to by Ivete

stejne jako je norma na autosedacky, ktera je dokonce nutnosti tak jsou i normy na kocarky DIN EN 1888 ;) koukni jake kocarky tuto normu maji a mas to ;) a verim ze ty kocarky co se ti libi tuto normu maji. co me osobne prijde neprijatelne jsou golfky, ktere maji jenom napnuty kus latky jako sedatko a operatko ;) driv to mel kazdy a taky se nikdo nezajimal ;) ver mi jdi do toho co se ti zamloouva a jestlize mas tolik strachu aby jsi vybrala ten spravny zdravotne nezavadny jdi k detskemu ortopedovi a optej se tam ;) myslim ze se te nejdriv jak myslis ze vypada spatny a jak dobry kocarek :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka