Tak se jdu holky vykecat jak jsme dnes cestovali s malou cestovali vlakem a jak se chovají někteří lidé!

26.07.2013

Ahojky dneska jsem jela s dcerkou vlakem do Prahy malá má 2,5 roku a měla jsem jí na golfáčích na Masaryčce na nás čekala moje mamka tudíž malé babička,kterou moc nevídáme a malá je celá u vytržení no tak jsem vystoupili a jdeme za ní malá z kočárku volá babičko ahoj babí tak jsme se potkali a jdeme dal najednou nás zastaví nějaká ženská už od pohledu nepříjemná a řiká mi měla by jste jí z holčičkou na vyšetření určitě špatně slyší řiká jí co si to vůbec dovoluje a že sem si jistá že slyší dobře a ona na to že to není normální aby takle děcko křičelo tak sem jí řekla at si někdy zajdeme poslechnout k dětskému hřišti či koutku a uvidí že děti prostě křičí tak něco mektala a šla dál no ale jako uplně mě to uzemnilo jací jsou lidi :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Bohužel v Praze žiju a můžu ti říct, že zažívám dosti hnusný věci skoro pořád.
Jsem mladá maminka - 22let, ale malá je z umělého oplodnění a těch keců - že si níčím život, pak otázky typu - určitě je nechtěná co? Nebo vy už nekojíte jo?
Lidi se chovaj hnusně a podrážděně, když jsem u mamky na vesnici, tyhle kecy neslyším, naopak většina lidí se zastaví a pochválí miminko a jdou dál.

Není nic horšího než srážka s blbcem!!! Co víc na to říct, nejhorší je, že takových lidí je fakt hodně :00:

Jo někteří lidé si hold myslí, že dvouleté dítě myslí asi jako dospělí jedinci, ale není tomu tak. To sousedi, co bydlí u moji mamky pod nima, těm vadí, že děti běhají. Děti začali běhat a hned zvonek, že se jim houpe lustr. No těžko mému dvouletému synovi vysvětlím, aby neběhal. Naštěstí jsou i lidé chápaví.

Ahoj to není jen Prahou ale lidma okolo myslej si že jsou na světe sami :00: A asi ještě nikdy neviděli normální děti co mluví a volají takže je neřeště pitomce hlavně že máme zdravé ty naše raubíře :dance:

Ahojky ono je to asi i tou Prahou. Nedávno jsme my byli v Ikee. Malému bylo 6. měsíců a měli jsme s sebou kočárek. Jdem si tak v poklidu mezi neskutečnou horou lidí a najednou za sebou slyším. Lidem s kočárem by sem měli zakázat chodit... Otočila jsem se a hodila dosti nevraživý pohled na dotyčnou osobu, jako jestli to myslí vážně. Kdyby to byl chlap, tak to dokážu pochopit, ale byla to ženská tak něco mezi 35-40 a hodně mě překvapilo, že dokáže jako máma něco takového říct... Dokonce bych řekla, že na přechodu ti zastaví spíš chlap než ženská, bohužel...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky