AVIRIL, používáte někdo od narození?

25.07.2013

Ahoj všichni, zajímalo by mě, jestli někdo z vás na své novorozeňata používáte starý "dobrý" AVIRIL olejíček? Většina lidí na něm vyrůstala, protože nebylo nic jiného...dnes je takové množství značek že je jen těžké si vybrat. U syna jsem používala Leniens mast míchanou přímo v lékárně. Ale stejně se byl po ní kropenatej. Nakonec jsme zakotvili u Sebamedu. Tak nevím jestli hned od narození druhého potomka nezkusit to co používali naše maminky. Místo předražených a mnohdy nekvalitních (platí se hlavně za značku, jak víme) krémů a olejíčků. No nevím...jaký je váš názor? Díky za komentáře...ahoooj :a:

P.S.: aby si někdo nemyslel že chci na dítěti ušetřit...to opravdu ne :n: . Jen mě zajímá jaké máte zkušenosti.

Kliknutím vložíte smajlíky:

já mám olejíčky doma, ale malá začala mít hrozně šupinatou a suchou kůži a avril vůbec nepromazal. koupila jsem slunečnicový olej v lékárně a ten je supr :) ale krém na opruzeniny je užasnej.. když se objevý nějaká opruzenina tak namažu a zachvilku je to pryč :)

tak pokud nebude třeba tak nemusíš olejovat...já jsem koupila od johnsona olej jako vždy a taky sem měla aviril a taky sem používala jak u dcery tak ted u syna..jinak jsem syna hned od narození nekrémovala ale ted ve dvou měsísích se začal strašně loupat a má suchou kůži a drsnou tak sem koupila niveu.

ja maleho nekremuju,neolejičkuji,jen při koupani do vody přidam,maly ma jemnou kuži žadne vysušeni nic takoveho nam v porodce řikala čim min tim lip něco na tom bude ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka