Cestování s týdením novorozencem?

22.07.2013

Ahoj maminky, prosím o radu. Jsem v devátém měsíci a porod očekávám každým dnem. Termín mám 29.7. a 6.8...ale nemyslím si že bych to mohla tak dlouho vydržet :n: jsem už trochu otevřená a moc teda nepoležím. No uvidíme...k věci.
Jela některá z vás třeba s týdenním miminkem či dvoutýdenním na delší cestu? Cca 2,5-3,5 hodinovou? Sedačku máme prostornou a lze dát do úplného lehu. Jde o to, že zrovna okolo termínů kdy mám rodit máme odstávku vody na celý týden. Což opravdu není ideální. :00: horko, očistky...no prostě je to na pytel.

Děkuji za komentáře

Kliknutím vložíte smajlíky:

btw. já už u prvního syna cestovala v jeho 4 dnech... rodila jsem 3 hodiny od domova :D
celou cestu prospal a bylo to v pohodě...
jen jeď :D

no právě...právě mamka mi u prvního potomka pomohla nejvíc. už týden po porodu jsem byla v nemocnici na 3 dny. To doufám teď nenastane, ale je mi tam v takových chvílích nejlíp. :h: :h: :h:

Jé holky děkuju moc za komentáře. Pomohlo mi to...a asi vyrazím, pokud mě to v období odstávky opravdu chytne. Je pravda že se synem jsme cestovali od narození, ale max půl hoďky cesty. navíc byl syn strašně klidné dítě a na umělce od narození. Teď je situace jiná. Čekám holčičku, navíc se chystám že budu kojit, tak snad to bude taky v pohodě. Chtěla bych hlavně kvůli vodě k mamce na moravu. Mají zahradu, trampošku (pro staršího syna ideál). Navíc i spící miminko dát v kočárku na zahradu pod markízu je lepší než v paneláku s ním být a ještě bez vody. No jsem sama zvědavá. Ale jistě mi dáte, alespoň většina z vás za pravdu, že u maminek je nejlépe. :s:

nevidim v tom az tak velky problem, jelikoz mate sedacku do lehu a muzete kdykoli zastavit. myslim ze je to lepsi nez byt cely tyden bez vody a chodit ji nekde tankovat :00: kdyby jsi psala chceme na dovolenou urcite bych odrazovala, ale v teto situaci bychom se taky premystili nekam jinam ;)

Ahoj,já osobně bych nejela. Teď už má ten náš 3 měsíce a vím že s ním bez problému můžu někam vyrazit,ale když byl takhle malej tak by to prostě nešlo. Často brečel dlouhou dobu v kuse,cestování byl horor.

Jéé,no my jste teda cestovali od narozeni fakt hodne s obema,nevidim problem.vetsinou celou cestu stejne prospi,s prestavkami na kojo,tak pohodicka :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka