nejde nám otěhotnět

17.07.2013

:( Ahoj holky potřebuji radu s přítelem se snažíme už 9 měsíců otěhotnět a pořád nám to nejde nemáte stím někdo zkušenost?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by specialdmartina85

záleží jak moc slabou a kdy máš termín ms.Většina testu dělá tzv falešné duchy nicméně pokud teprve ms v těchto dnech čekáš tak to muže být pozitivní duch,hcg roste obden takže testuj z první ranní moče zase za 2 dny a pokud sílí je to jasné :€O: :one:

In reply to by specialdmartina85

Mně vyšel pozitivní ovulační test 19. den od začátku menstruace. Pořád jsem sledovala, jestli už je pozitivní nebo ne a když konečně byl tak mě to pořádně praštilo do očí. První čárka byla mnohem výraznější než druhá a než v ostatní dny a to během několika vteřin. Ještě podle návodu se neměl dělat z první moče a moč měla mít pokojovou teplotu, tedy odstátá několik hodin. Hodně štěstí, mě určitě pomohli..

In reply to by Lena Orsi

Já jsem se začala testovat minulý týden když jsem v pátek volala doktorovi jak je možné že testy mě ukazují pořád dvě výrazné čárky tak na to řekl že je to divný že mám tet ve čtvrtek přijít tak jsem zvědavá co mě řekne ...Protože i v návodu je napsaný že se má rozpočítat polovina mezi měsíčky a z té poloviny jen 3 dny jsou plodné tak su ztoho už ..... :°:

Tak jsem si dneska koupila ovulační testy tak se budu chvilku denně testovat.Když neukážou 2 čárky tak jsem už objednaná k doktorivi :s:

Ahoj, já jsem otěhotněla až 12tý měsíc po vysazení antikoncepce. Pomohl Clostylbegyt, hned 3. měsíc, ovulační test a to, že jsem řekla že v prosinci rodit a těhotná být nechci a hned to bylo :)

In reply to by specialdmartina85

Nene, to doktor bez důvodu nenapíše. k tomu je potřeba nějaké vyšetření. my už se snažíme o druhé 10 měsíců. prošli jsme si komplet testy, doktor mě poslední 4 měsíce sleduje každý měsíc před ovulkou na utz. Bez nějakého vyšetření doktor hormony nenapíše.

Pokud nemáš ovulku bude to chtít zajít k doktorovi, já taky moc nemívala před prvním těhu,s nažili jsme se nakonec 18 měsíců a pak to vyšlo, poslední dva měsíce jsem brala clostík a hlídali mi ovu na utz. Jako přírodní léčbu můžeš klidně zkusit macu, já ji brala při pokusu o druhé dítě a ovulku mi to dost upravilo. Hlavně to chce se hodit potom do klidu a nešílet, u nás to 2x vyšlo vždy až jsem se já zklidnila a prostě naplánovala místo dítěte něco jiného ;) při prvním jsme si koupili pejska a bylo to tam :a:

pokud hodně chceš, tak zkus ovulační testy, případně u doktora folikulometrii, která je rozhodně přesnější.. ne všude tě ale doktor vezme po 9ti měsících nechráněnýho styku takhle pod kontrolu, ale za optání nic nedáš.. případně si pár měsíců přidej a řekni, že to teď bude rok.. jinak jak se tu už píše, nejsnazší cesta k miminku vede přes NEPLÁNOVÁNÍ a přes NEDĚLÁNÍ dítěte, ale užívání se sebe navzájem, jenže je to těžký, to všichni tady víme :?

In reply to by Peťule..

Ten clostilbegit mám brát ted a děsně se toho bojím. nevíš, jestli měla teta nějaké vedlejší účinky u toho léku? teď jsem brala utrogestan a estrimax do konce cyklu a i to se mnou mávalo. A pomohl jí hned první cyklus ? :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: Když jsem byla na gyndě tak mě doktor řekl že to máme zkoušet a když se do 3 měsíců nepovede tak že máme přijít oba a že zkusíme umělé oplodnění.

In reply to by Peťule..

no právě taky se mě to zdá být nějaký rychlí,že nás hned žene na umělý.Už jedno dítě mám výroba :s: byla bez problému,s přítelem jsem již byla těhotná ale bylo to mimoděložně muselo to jít pryč a od té doby nic ....

In reply to by specialdmartina85

Ahojky...mě která jsem k oběma těhotenství přišla jak slepá k houslím (neplánovaně...neberu antikoncepci už leta a ujelo nám to :s: ) se mi to říká snadno. Ale mám sestřenku která se snažila dva roky s manželem a nic. Šli oba dva na testy a zjistili že jsou oba dva v pořádku že je to jen blok. nicméně jim to pořád nešlo. tak se objednali k dr. na další konzultaci ale volno měl až po delší době. Až tam došli tak zjistili že jsou těhotní. Stačilo jim jen říct že jsou v pořádku. A už mají děti dvě. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka