bříško

18.07.2013

Ahoj je možné aby už ve 4tt šlo vidět bříško? Je fakt že jsem začala hrozně jíst :-( a bříško mám jak v 5 měsíci....

Kliknutím vložíte smajlíky:

děloha ve 4tt je stejně velká jako před otěhotněním, akorát je víc prokrvená sliznice, což navenek poznat není.. může to bejt ale tím, že se zavodňuješ, střeva nepracujou tak jako dřív (jsou pomalejší, dýl trávíš) a tak dále... malým to ještě rozhodně není ;)

Ahoj,je to možné jelikož každý máme jiné dizpozice.Při prvním těhu jsem měle ve 3 břicho jako kdybych spolkla míč a ted při 2 těhu mám už od 3 měsíce melounek ale zas jsem ještě nic nepřibrala a vše se me ze stehen a hýždí přestěhovalo do břicha.A pro porovnání kolegině má tetmín ta 2 měsíce a má jen malinkaté bříško a já proti ní vypadám jako když čekám dvojčata ,takže záleží na dizpozicích těla. :s:

musim se priznat ze osobne si myslim ze to mozne neni aby jsi tehotenstvim ve 4tt vypadla jak v 5mesici :///: ve 4tt mas zatim jenom mini bublinku v brisku ;)

In reply to by zlatuska150

Miminkem to ještě opravdu není :s: Jak píši holky nademnou,tak jsi pravděpodobně zavodněná,švagrová taky vypadala v 7tt,jak v kdyby měla měsíc před porodem :///: Je dobré jíst normálně a hodně pít,dr by měl něco předepsat na odvodnění nebo maximálně tě zkotrolovat,čím by to mohlo být :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka