práce při RD - co je třeba?

05.07.2013

Hoky, povedlo se mi získat práci. Malému je 1 a 3/4 roku a já bych i nadále chtěla pobírat rodičák a dávat ho babičce za hlídání. Jak je to s pracovním poměrem? Momentálně jsem ještě zaměstnancem v práci, ve které jsem pracovala před nástupem na MD. Tam musím ukončit pracovní poměr a sepsat smlouvu s novým zaměstnavatelem? A co rodičák? Musím někde něco hlásit? Děkuji za rady :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nemusíš nic ukončovat, normálne podepíšeš novou smlouvu a nastoupíš, puvdní místo si klidne mužeše držet jako pojistku. Kvuli rodičáku taky nic hlasit nemusuiš. Pokud maš o maleho postarano, tak směle do nove práce. ;)

In reply to by sycatko

Jů, děkuji! To jsem ráda! Trošku se bojím, jak to budeme s malým zvládat a pořád je dobré mít nějakou pojistku...Bude se mi taky mnohem lépe pracovat, když vím, že mi v podstatě o nic nejde. Moc se těším a doufám, že ředitel i zaměstnanci budou lidští a přístupní. Zkusím se ještě zeptat, jestli bych si někdy mohla vzít malého s sebou do práce...Starší zlatíčko už do té školky chodí, ale prcek je ještě malý... :)

Ještě podotknu...pracovala jsem jako sociální pracovnice, teď budu vedoucí učitelka v MŠ. Musím hlásit předchozímu zaměstanavateli, že nastupuju? Ráda bych si svoje staré místo nechala jako pojistku - přeci jen mi mají držet místo do 3 let věku dítěte...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky