Kojení

03.05.2008

Maminky pomooooc už několikátý den se mi opět nalívají prsa,to jsem si vysvětlila tím,že Kubíno pije více a častěji,ale dost se mi tvoří bulky,které musím odsávat a u levého prsa mám problém,že při odstříkávání to bolí,zánět to není.Když odstříkám a následně přiložím ke kojení vše mi vypije a je klídek,ale opakuje se to opět do dalšího kojení.

Leni, ještě to chvilku vydrž, švagrová to měla taky a samo se to upravilo. Dělej všechno tak, jak děláš a bude to v pohodě :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju Johanko:-) Já vydržím nevzdám to kvůli nějaké bolesti,boulím a že musí odstříkávat.Cením si toho,že mám mlíčko a můžu kojit :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Johanko já mám mlíčka dosti,já myslela tím,že to nevzdám,kvůli těm boulím,bolesti atd :-).Já ho mám tolik,že i zamražuju:-)
Ale ten zánět bych nerada dostala toho se bojím jak čert kříže :n: ://:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:-)..... já ho nechám,ale jen Kubíkovi on rád baští tak to celé sní sám otesánek můj malinkatý:)

Ahoj. Budeš to muset ještě chvíli vydržet. Tvorba mléka by se měla upravit a časem se ti prsa už tolik nalévat nebudou.

ahoj,já měla podobný problém, když jem přišla z porodnice.Prcek nechtěl pravé prso a aby neplakal,tak jsem mu dávala jen levé,už jsem brečela bolestí...prso červené tvrdé bolelo to jako prase a sháněla jsem odsávačku.Ale byla sobota večer,takže nebylo kde koupit a nikdo neměl a mamka mi říkala ať zatnu zuby a cpu mu ho,že čím víc budu odsávat tím víc se ho bude tvořit.pomohla mi horká sprcha a teplé obklady a malý si ho nakonec vzal.Ikdyž do dneška má problém se k němu přisát a pak ho pořád pouští...asi mu to málo teče a je líný tahat víc.

In reply to by lucinacek

to miproblém nemáme přisaje se dobře. prso nemám rudé jen bolesivé. a když neodsrříkám tak jak hltá a mě to stříká do všech stran tak se kucká.
když pije po 2hodinách neudělá se mi to tam,ale jak je to déle tak se mi tam začnou tvoři boule a pak to bolí na pohmat aj u toho odstříknutí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky