Anketka:VAŠE NEJ DOVOLENÁ V ŽIVOTĚ?KDE?PROČ?KLIDNĚ I FOTO

28.06.2013

Ahoj holčiny, pro inspiraci nás všech zakladám anketku :€s€:

jaka byla vaše nejlepší dovolená?

místo pokud možno přesně?

co tam bylo tak zajímavého nebo čím vás to zaujalo?

at už u nás či u moře ;) dobře poslouží i odkazy na to místo nebo fotečka :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

člověče ženská, co ty mi to zase děláš - se tady dojímám a vzpomínám :s: Já o tom víckrát přemýšlela a řekla bych, že jsou sice prožitky patřící k našemu mládí, ale v řadě případů je to o odvaze a uvědomění si, že ten "návrat" je v každém z nás, ve schopnosti vydolovat ze sebe tu prapůvodní přirozenost, kterou často okolnosti a okolí ubily...Chápeš, jak to myslím? Mám dnes nějaký útlum, tak je vyjadřování těžkopádné :s:

tak u nás to paradoxně nebylo moře,ale loni Luhačovice ;) Tak nádherně jako loni tam jsme neměli ni u moře... navíc super hotel,nádherné okolí,prostě bomba :) Navíc nejsem závislá na jednom místě bez auta,to mě vyhovuje moc.To mě třeba děsně vadí na těch leteckých zájezdech.jinak u moře se mi nejvíc asi líbilo v Bulharsku,tam to bylo super,sice moře horší,ale hotel suprový.Druhé bylo určo Španělsko,tam byl zase horší hotel,ale nádherné moře.Kdysi zamlada jsem byla na poznávcím ve Francii a to bylo taky moc pěkné-přeci jen ale s kamarádkou je to něco jiného než s rodinou ;) Ale fakt musím uznat,že loni mi učarovala Morava,letos se tam vracíme-konkrétně do Znojma,tak jsem moc zvědavá :)

In reply to by Barča73

my vyrážíme 27. července,tak se akorát mineme ;) Lipno je nádherné,ale to počasí bohužel :( My byli třikrát v horách,průměrná teplota tak deset stupňů :( Předloni v Harrachově dokonce ráno nula :00: Jako hory miluju,ale tohle teda ne :) takže jsem řekla,že pokuď u nás,tak letní dovolená už jen na Moravě :s: :s:

Ahoj nam se moc libilo minuly rok v Chorvatsku.Sibenik.Hotel Andrija-Hotel pro deti.Super akce pro deti.Sem tam, tam chodili maskoti-asi 5 zviratek a pirat.Mala na to do dnes vzpomina a porad tam chce znovu ject ;) Moc krasne plaze-jedna piscita a krasne tyrkysove more :€s€: V hotelu mala herna,detska jidelna.
Jinak se nam libilo moc i na Malorce,nadherne plaze,ale vadili mi vsudepritomni celodenne ozraly Nemcouri.Takze malou bych tam ted v jejim uz chapavem,ale zranitelnem veku nevzala.V Arenalu (kde jsme byli my) to byl fakt horor.A krasny je Maroko, zvlast Marakkesch,uz jsem tam byla trikrat.Pochazi odsud manzel.1001 noc hadr ;) :s: Krasnou prazdniny :a: :a:

já nejraději vzpomínám na Chorvatskou Omiš v roce 2003, nikdy nikde mi tak nechutnalo jídlo a měli tam tu nej zmrzlinu, jakou jsem kdy jedla. Super jsem si taky užila v roce 2004 na Korfu, kam jsme se navzájem vytáhly s nej kamarádkou v jediné sezóně, kdy jsme obě byly bez chlapa. A v ČR jsme byli na super dovolené v roce 2009, s manželem než jsme si pořídili děti, bydleli jsme v zámecké ubytovně v Libochovicích a podnikali jsme auto a pěší výlety po okolí.

V Cechach Osika -Jizni Cechy. Jako mala jsem tam byla s rodicema po dvakrat. Pekny kemp, chaticky, koupani, les :-). No a nyni v dospelosti to vyhralo Bulharsko - Primorsko. Krasny cisty a teply more, prijemne ubytovani v malem penzionu -velice prijemny a hodny majitel, dobre jidlo, piscite rozlehle plaze, prochazky do Kitenu apod ...slunicko a teplo :-)

Tak za mě rozhodně Seychelles....myslím, že žádné další upřesnění to nepotřebuje :s: (jo, vlastně jo, manžel mě tam pod palmou požádal o ruku, takže naprostá romantika :s: )

U nás zatím asi Lipno, i když moc teplo nebylo. V blízkosti je ale spousta možností vyžití s dětmi - bobová dráha, stezka v korunách stromů, lanovka, aquapark, pro ty, co už umí na kole, tak super cyklostezka, kousek je to do Rakouska i do Českých Budějovic např. do hopsária. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka