Prosím rychlou radu.. jak vypadá plodovka?

27.06.2013

Ahoj holky prosim Vás plodovku bych jako prvorodička poznala akorát kdyby mi vyloženě praskla a vytekla ze mě louže vody, ale včera jsem zkoušela maloho vyhnat svařákem se skořicí a horkou vodou, včera jsem měla 3 hodiny bolesti po 7 až 6 minutách, pravidelné, ale do rána ustali, ale od rána mam hodně vodnatého výtoku ale opravdu hodně, hlenová zátka mi odchází už 3.den, nevim jestli může jít o výtok třeba smíchaný s plodovkou? myslela jsem jen že je to tekutina, je toho hodně když se postavim a chvilku jdu, nebo když mam nějakou námahu i v leže.. Omlouvam se za popis :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky díky, přenášim jsem 40+5 a dnes mam poradnu tak jsem si tu vložku už vzala.. Přítel má dnes narozeniny, bylo by to krásný mu to dát jako dáreček, ale pochybuju, že by mi to mohlo vyjít.. tak uvidíme

plodovku doma nepoznáš,každopádně je potřeba to zjisit takže vložku a šupem do porodky,přenášíš takže to vidím nadějně :one: držím palečky :cc):

Určitě vložku a jeď-doma ji nepoznáš... oni ti na vložku nalejí roztok a ten jim to zbarví pokud jde o plodovku... A taky zkontrolují kolik jí má mimčo, jestli neubyla... Jinak ve 28tt ze mě teklo něco čirého jako voda... Doktor myslel, že plodovka, ale nebyla to... když mi ji píchli v porodnici, tak byla taková lepkavá... někdo ji má zbarvenou-do růžova, do zelena, někdy divně zapáchá, jindy ne... takže určitě do nemocnice... plodovka je zrádná ;)

In reply to by SarkaMaminka

Ahoj,
nám porodní asistentka říkala, že si máš udělat kontrolu se zrcátkem. V plodovce jsou malé vločky mázku s miminka a když se dá na zrcátko, tak by to mělo být vidět. Ale jinak samozřejmě nejjistější je vzít vložku do porodky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka