Ahoj holky ráda bych se přidala do Vaší skupiny

25.06.2013

Ahoj holky ráda bych se přidala do Vaší skupiny. Jmenuji se Klára a čekám druhé miminko. Termín porodu je 17.1.2014. Jelikož mám po druhém potratu, tak se teď děsím co bude a doufám, že tentokrát to donosím. Cítím se skvěle, tak snad to vydržím. Mám syna Tobiáška, který měl v červnu 3roky. díky za přidání

ahojky, já mám termín cca 14.1. také mám posunutou ovulaci :-) Nechávám si posílat každý den email z jednoho nejmenovaného serveru (MT s nimi nekamarádí,a když na ně sem dám odkaz, tak mi to smažou :-( ) Zrovna nedávno mi psali toto : Vaše dítě bylo počato před 61 dny, narodí se asi za 204 dnů.
Jste ve 1. trimestru a 11. týdnu těhotenství (počítáno od data poslední menstruace).

Rizikové období pro spontánní potrat máte za sebou. Zvládli jste ho na jedničku!
Vaše bříško
V této chvíli již placenta produkuje sama dostatečné množství hormonů, které podporují Vaše těhotenství (udržují). Doposud placentě pomáhaly ještě Vaše vaječníky.
Víte, že?
Během první pár týdnů těhotenství se může u některé ženy stát, že těch potřebných hormonů je méně, než by být mělo a dochází k samovolnému nebo zamlklému potratu. Toto rizikové období jste však Vy a Vaše miminko zvládli na jedničku a teď už se bude snažit jen placenta!

To bylo před 4 dny, což by znamenalo, že na tebe to sedělo včera :-D Budu držet pěsti,ať to dopadne :-* Pohlaďte bříška :-D

Ahojky vítám te :a: mas stejny termín jak ja :dance: taky cekam druhe, mam doma tříleté dubnatko Deníska :€s€: tak hodně štěstí :€O:

Vítej mezi nami :a: ,
určitě uz bude vse v pořádku a v lednu se budeme těšit z našich miminek :cc): :cc):
Máme témeř stejny termín porodu, mám ho zatím stanoveny na 15.1.2014 :one:

In reply to by kkss

Ahoj díky za přivítání, mno to teda je podobný :)..teď už doufám, že to bude dobré, ale každou návštěvu wc se bojím abych nekrvácela. Je to takové naprd období. Už abych měla to nejhorší za sebou a budu klidnější. :D

In reply to by Asynka

Ahojky :), taky tě s miminkem vítáme :) Jmenuju se též Klára :) A mám termín 4.1.2014. Hodně štěstíčka a neboj se, určitě bude vše v pořádku :) Držíme palečky papa a spokojené těhulkování K+mimi :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka