Amálce bude zítra měsíc

20.06.2013

Naše Amálka bude mít zítra už měsíc. Je až s podivem, jak rychle to uteklo - rychleji než poslední měsíc těhotenství. Šla bych hned rodit znova! :s: Ale k miláčkovi - včera se byla převážit a máme 4380g a 55,5cm (porodní 3670g a 51cm) a paní doktorka s ní byla moc spokojená a když ji zkoušela za ruky přitáhnout do sedu, tak ta naše silačka držela hlavu, až se doktorka lekla :s: Docela pěkně i pase, ale jen po jídle. Před jídlem jakoby neměla energii a jen leží a občas žumle ruky. Víteček má Amálku asi moc rád, pořád na ni chodí koukat a hladí ji a když nemá dudík, tak ji vnucuje ten jeho na spinkání a to ten dudík nechce půjčit ani mě :00: Jinak v noci spí tak nějak všelijak - spinká jako pěkně, neplače, ALE budí se každé dvě hodiny a to přes den nedělá. Naštěstí se jen nakojí a spinká, takže se to dá zvládat. Ale doufám, že se to časem nějak upraví. Taky mě překvapuje jak je strašně hodná. Bála jsem se, že bude uplakánek, když Vítek byl miláček, ale ona je taky miláček. :h: :h: :h: 

Ahoj Adélko,
Amálka, je krasavice a v naušničkách bude ještě roztomilejší :one: :€s€: Užívejte léta, rodinko -moc vám to sluší a opatrujte se :k: :k: :a:

Krásná Amálka :) my máme také Amálku :) v neděli nám bude 12 týdnů :) Přeji hodně zdravíčka :) at vám pěkně roste :)

Ahoj...Krásné dětičky..a malá krásně roste...Šikulka :k: Jinak jsi mi strašně moc povědomá, určitě Tě znám..nevím kam tě jen zařadit :? :///:

Úplně Ti závidím,že to máš už za sebou,malá je nádherná a v naušničkách to bude parádnice,jsou moc hezký :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka