pigmentové skvrny nad rtem...

19.06.2013

Ahojky holky, je tu někdo komu se vytvořily pigmentové skvrny nad rtem v těhotenství? A sluníčkem se ještě zvýrazňují? Jak proti nim bojovat, nebo lépe, jak se jich zbavit? Děkuji :€s€: :€s€: :€s€: :k: :k: :k: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

teď asi doufat, že se po porodu ztratí, jakože v 90% se to ztratí, ne? ;) ;) Já měla při obou těhotenstvích skrvny na krku, vypadal jsem jako špinavá, manžel měl z toho děsnou legraci, ale po porodu to do pár měsíců zmizelo - naštěstí, pokud ne, tak potom bych to teprve řešila, myslím, že teď stejně nějaký bělidla či tak ani použít nemůžeš :a:

Ahoj....me se to udelalo pri poslednich dvou tehu....jednou kolem oci,to jsem vypadala jak s.brylema a pri druhem kolem pusy a hlavne nad rtem,no vypadala jsem jak debil nejdriv s knirkem,pak s bibrem,kdyz se to rozlezlo i dolu :-D a to jsem si mazala oblicej kvalitnim opalovacim kremem....stejne to nepomohlo. Pak jsem to jen maskovala makeupem a do roka mi to zmizelo samo. Maly ma ted 10 mesicu a uz to ani ja nevidim....takze radu nemam,ale drzim palce,at to pak zmizne samo ;-)

ja jsem pihovata pořad jak jsem chodila do školy vadilo mi to smali se mi,ale i děckam co měli rovnatka,bryle a kdeco no prostě hajzlici pihy mam pořad a přitele ktery mě ma rad i spihami,nad bělici kremy jsem přemyšlela a nad buh bi čim jenže to je jen krom leta jinak pihy naskoči ihned tak nato kašlu i na ty co se jim to nelibi no každy je nějaky...

mě se od porodu dělají také a nemizí, mám je i na čele a letos i na nose a tvářích, už to neřeším, tím že je mám všude po obličeji, tak vypadám jak pihovaná, což nejsem, manžel mi tvrdí, že nic nevidí, ale to by neviděl jen slepý, takže taková malá lež :D četla jsem recenze na bělící krémy, ale i ty jsou prakticky k ničemu, takže vyhozené peníze, jediný účinný stojí 2500, což nedám, protože si myslím, že by to bylo stejně k ničemu, takže asi tak.Mamka má pigment také pod nosem a také to nechává být tak jak to je. 50. faktor je super, ale mazat ještě před létem, ted ti už také nepomůže.

nemám zkušenost s těhu skvrnama ale moje děti to měly,jedna na noze,druhá na zádech,v létě jsem jim to mazala 50,zbytek těla 30 a časem to vymyzelo,ale trvalo to roky,nevím vubec jak to vzniklo,nikdo v rodině tohle neměl

Ahoj,
já tím teda naštěstí netrpím, ale znám spoustu holek/ženských, co pigmentové skvrny mají. Jedna známá ho měla přesně nad rtem. Udělal se jí během těhotenství a 3 roky s tím bojovala. Chodila na laiser, který vlastně ani nepomáhal, naopak se jí po každém zákroku udělal hodně tmavý stroupek, takže vypadala, že má knírka... :00: Pomohl až řeřichový krém od Justu. Fakt jí to zabralo hodně rychle a teď už tam skoro nic nemá a to před tím vyzkoušela vše možné i nemožné. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka