maliník

02.05.2008

holky můžu pít maliník už ve 29 tt?nebo je to brzy?co se může stát když ho začnu pít už teď?je to přeci jenom čaj ne?

Neděs se z komentářů, já piju těhotenský čaj už od 4 měsíce, v něm je obsažen maliník a jsem zdravá jak rybička. Jenom ho zatím nepi samostatně, až od toho 34 tt. Porodní asistentka ho velmi vřele doporučovala a neříkala, že by způsoboval předčasný porod. Maliník způsobuje uvolnování pánevních svalů, ale neměl by otvírat čípek....

In reply to by Songs

Teh caj a malinik je neco jineho..Kazdy rika neco jineho..Treba ty pises,ze ho ma pit od 34tt a ja zase slysela ze od 36tt no je to mozna i tak,komu ten caj sedne..Me treba zabral takhle..A nevim jestli je to haluz,ale ho zacala pit,a za tyden jsem rodila.A predtim jsemnemela zadne poslicky vubec nic...Tak nevim..

Nepij to!!! :) az v tom36tt Ja zacala pit 35tt a porodila jsem 36tt..nevim jestli to bylo tim..ze by mi ten caj zabral za tyden..ale je to mozne :)

In reply to by kacenka.03

Ale je to tak..No prodava se to proto,ze pocitaji,ze to budem pit az od 36tt tak ja taky nevedela ze to bude az tak zabirat.To by tam meli napsat ze to muze vyvolat porod!!!Nevim jako...Treba je to jak u koho..Ale i tak..Me to zabralo proste za tyden..

neriskovala bych to , zacni treba az ve 34.tydnu i to je celkem brzo, uvolnuje porodni cesty, tak at neporodis driv :)

Doporučuje se pít od 36tt...já bych to dřív nezkoušela,je to sice jenom čaj,ale má ti otevřít porodní cesty,tak jestli třeba chceš porodit dřív tak to zkus :-d Eleonorka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka