Jméno Lara

07.06.2013

Krásný den všem, holky chci se zeptat co a kde si mám zařídit pokud si vybereme jméno, které není tak běžné a není v kalendáři? Děkuji moc za odpovědi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, čtu tady komentáře k tomuto krásnému jménu Lara, už před otěhotněním jsem ho měla vybrané, avšak není v kalendáři. Je tedy možné toto jméno u nás v ČR mít pro holčičku ? A musím kvůli němu zařídit něco speciálního ? A kdy má vlastně Lara svátek :-) Děkuji za informace, budu za ně moc ráda, porod mám za 2 měsíce tak abych vše stihla, kdyby se něco muselo zařizovat ohledně jména :-)

ahoj, my mame Doma Laru :girl: ale neziju v CR tak bohuzel nevim,jak to je s tim vyrizovanim :00: Mejte se hezky :a: Lucka a Larinka

In reply to by Hanina.85

jo tak shodnout se na jmenu je fakt tezky ;) mala se cca 2 mesice do porodu v brisku a u vsech uz jmenovala Elissa a pak se to nejak zvrtlo a presli jsme na Laru :girl: a to jmeno se k ni vylozene hodi,my uz ted zase vymyslime pomalu jmeno pro druhy a zas se vubec nemuzem shodnout :00: ale za me, konecny Slovo ma mit zenska,ze ;) :a:

Ahoj :a: pokud to jméno existuje, tak nemusíš zařizovat nic, klasika vypíšeš v porodnici papíry ohledně jména.. A jméno opravdu existuje - v ČR je 143 lidí se jménem Lara :-)

In reply to by kellyella

Tak to jsi mě moc potěšila :///: Myslela jsem, že pokud to není až tak běžné jméno, tak budu potřebovat nějaké potvrzení na matrice nebo tak něco. Teď už jen přesvědčit manžela, že Lara bude to pravé pro naši holčičku :s:
Ještě se tě zeptám kde jsi zjistila, že v ČR je 143 lidí se jménem Lara?

In reply to by kellyella

ja vim ze ma sestra chtela dat male jmeno Ema-Anneli a zatrhli ji ty dve N, protoze to neni (ted me zabi si nevzpomenu) v nejake knize :? ale s jednim N to slo. takze to nemusi byt v kalendari, ale v tomto seznamu jmen :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky