Angelsounds????

04.06.2013

Ahoj těhulky a maminky,zvažuji že bych si koupila přístroj Angelsounds na poslech srdička mimiska :€O: :h:
Mate s tim některá zkušenost? Jsou to vyhozené peníze? Neprodáváte někdo prosím? :a:

Já jsem si ho v prvním těhu pořídila a každý večer před spaním jsem šmírovala :s: , asi od 15tt. A teď budu zas, jen ještě nějaký týden budu muset vydržet.

Seženeš na bazárkách nebo aukru dobře pod cenou. nový stojí kolem 1300Kč a já ho mám za 350Kč. Je to super věc nejen na poslouchání mimča ale i já sama sobě jsem zjistila slabší arytmii která pak zmizela a EKG mám v pořádku. Od tý doby co cítím pohyby (17+0) už ho tolik nepoužívám ale občas si taky poslechneme. Stačí na to obyčejný olejíček nic speciálního a určitě doporučuju. Mám ten s možností nahrávání a je to parádička, mohla jsem mamce nebo kamarádkám přeposlat nahrávku protože od všech bydlím daleko :)

Tak já angelsounds mám.....A jsem s ním spokojená :dance: :one: :dance: Můžu jenom doporučit :one: :one: ...Začínám 20tt a zatím miminko necítím :( ach jo...A tak si vždycky večer poslechnu srdíčko :h: a hned je mi lépe....Jsem ráda,že ho mám..... :k: :k: :k: :a: :a:

In reply to by sluníčko8

Děkuju za postřehy....asi ho koupim,kouknu na ten mimibazar.ja jsem u předchoziho citila pohyby taky az po 20tt.doktor rikal ze je to placentou na predni stene.kdyz miminko kope smerem dovnitr tela tak je to min citit nez smerem ven.vydrž urco to brzy prijde :a: :a: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky