Nepraskající folikuly-prosím poraďte či podělte se o své zkušenosti

27.05.2013

Ahoj, ráda bych se vás zeptala, zda máte někdo podobnou zkušenost. Již několik měsíců se snažíme o druhé dítko. Poslední 4 cykly chodím na folikulometrii a výsledky:
1)anovulační
2)stimulace Clostybegytem -ukázkový folikul,ale extrémně nízká sliznice
3)cyklus to samé jako3. A měla jsem ukázkové ovulační testy .
4) a dnešní kontrola ukázala pěknou sliznici, ale zase dva obří folikuly (34 a 28mm). Na každé straně jeden.. Dr rozhodla přestat se stimulací a 2měsíce počkat..
Prosím ,podělte se se mnou o vaše zkušenosti s nepraskajícími folikuly. Za kolik cyklů vám praskly? Srovnala se vám potom ovulace sama? Braly jste nějaké léky či bylinky ? Děkuji za odpověď.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Stále mi vrtá hlavou... Jak je možné , že 12dc jsem mohla mít už 28mm folikul z tohoto cyklu:/? Ten jeden chápu-prostě nepraskl minulý cyklus, ale toto mi stále vrtá v hlavě... :? Nevíte "jak to funguje"? }:)

mě vždy po Clostíku píchli po Utz když zjistili, že mi folíky hezky narostli Pregnyl, ten vyvolal do dvou dnů ovulku, doktor říkal, že je to prý 100%, tak nevím ;) Mě po jedné tabhletce klosíku folíci nerosli, ale po dvou mi v cyklu narostli ukázkový třeba čtyři, což doktor zase říkal, že je jako zase moc :s:

In reply to by Nika-V

tak se zeptej na ten pregnyl. Hele mě doktor kdysi říkal, že možné to je, páč se tělo tak moc prý snaží až to přeroste a udělá se z toho cysta, pak můžeš mít i MS později a dělá to pasu, mě se to stávalo před prvním těhu asi dost často, ale ty cysty mi před MS vždy sami napraskali naštěstí. Tak ti budu držet palce, ať se folíky umoudří!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka