Kontrola 36tt

24.05.2013

Tak jsme po dnešní kontrole u pana doktora. Čípek změklý, takže super a mám začít pít maliník :///: Váhový odhad máme krásných 2700g, pan doktor byl trochu vyjukanej, jelikož když viděl mé břicho, tak si myslel, že víc jak 2400g mít nebude a že klamu tělem, i když já už si přijdu dosti vorvaní:). Jinak výsledky na streptokoka příští čtvrtek při další návštěvě a pak už mě pošle na natáčky. Tak přeji spokojené konce těhulkování, já už se tak těším na toho našeho červíčka :dance: :dance: :dance:

:) :) ahoj my jsme s malou 38tt a ted ma taky 2700g :€O: :€s€: hezka fotka ;) me uz to nechce fotit ze je velika protiva jeden :s: :€s€:

:) :) ahoj my jsme s malou 38tt a ted ma taky 2700g :€O: :€s€: hezka fotka ;) me uz to nechce fotit ze je velika protiva jeden :s: :€s€:

Ty jo,ty se máš že víš kolik cca váží,to mě zase utz nedělal.Byla jsem ve středu,už mi natáčeli ozvy,ty byli v pořádku,děloha zatím nevykazuje žádnou činnost.Opět jsem měla vysoký tlak,bála jsem se že mě pošle do nemocnice.Streptokoka mam negativního,tak aspoň něco :///:

In reply to by vaclavahantova

No on mi dělat utz musí, kvůli Těhu cukrovce, hlídá se plod, aby nebyl moc veliký. Ale příští týden mě čeká poslední utz a pak už rovnou předání do porodnice a ozvy. Tlak jsem měla taky vysoký, ale jen u něj v ordinaci, tak to neřešíme. Prý mám ten syndrom bílého pláště:). A tys i brala na tlak nějaké léky viď? A na streptokoka jsem zvědavá, ale jak znám svoji náchylnost k infekcím, tak tam určitě bude:)

To je macík :).. jsem zvědavá co to nakonec bude když jste si nechali překvápko :).. já tipuju chlapečka :) :dance: ... závidim ti, že už víš jak na tom jsi a že se porodní cesty už nějak připravujou, moje dr. na mě nějak peče, tak jdu v pondělí k mému porodníkovi na prohlídku co a jak :)

In reply to by Andrej91

No přibírá nějak rychle:). Porodní cesty mi ale kontroloval prvně, jinak na mě celé Těhu nesáhl:). A ty už víš jakého budeš mít porodníka, to je docela fajn, viď? A co se týče pohlaví mi ani nemluv, nemůžu se dočkat a všichni mě tipují na kluka, tak uvidíme:). Tak dej pak v pondělí vědět, co je nového :).

In reply to by Andrej91

Tak to máš úplně super, když máte takhle někoho v rodině , to se vždycky hodi a alespoň můžeš být klidná, protože budeš mít tu nejlepší péči co se dá poskytnout:). A jména vybraná už máme, měnili jsme je asi třikrát a po dlouhých debatách jsme vybrali Julii nebo Matěje :). A jojo, nakonec jdu k Mulačům :)

In reply to by Andrej91

Neke, no vidíš to. Matěje vybral manžel, já chtěla raději Vojtu, ale zase jsem si prosadila Julču:). Člověk ani netuší jak může být těžké vybrat jméno:). A budete mít Matyáše, nebo přímo Matěje? :)
A jestli u porodu nebudeš mít přítele, tak je jasný , že známý porodník je důležitý. Ale určitě ten tvůj bude čekat za dveřmi, viď :). A co se týče toho datumu, je to neskutečný:). Jako by to bylo včera:) když jsme pracně zadělávali :)

In reply to by Nadsena cekatelka

Budeme mít Matěje, taky to vybral přítel, on si tedy vybral i holčičku, ale jsem ráda, že vybral takle, chtěl původně Pepu po dědovi, a to bych nezkousla, já jsem chtěla Adámka nebo Lukáška :).. Ale Matěj je hezký jméno, stejně mu budu říkat Matýsku :)..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka