hroutím se

02.05.2008

holky moje, nevím, kde se vypodvídat. Věc se má tak. Ještě jsem se nikdy neviděla s Márovými rodiči. Buď nemají čas oni, nebo my... no zkrátka jsme se nestihli potkat. Což o to, nevadí. ALE... ještě jsme nebyli na matrice kvůli příjmení malého. Mára nemá rodný list. Jeho máti nám ho už pěkně dlouho posílá, Když jsem udělala cirkus naposledy, tak se ledy hnuly a prý ho pošle. Prý zapomněla. No a ona ho poslala. A víte kam? K jeho bývalce
Řvu tu jak želva a připodám si jako úplně ten poslední nepodstatný kus hadru. Nemám slov, nevím, co na to říct... je mi to strašně líto.....
jo a ta bývalka je alkoholička, co Markovi do dnes nedala ani jeho věci. Ale Marek mi nadšeně volol, že mu ona volala sama a že se tam může zastavit i pro RL i pro věci.

Bozeno nebul.Pokud mu ho neda tak mu matrika vystavi novej.Zadna krec.Jak to ze te neupalili?Ja uz tady organizovala rozlucku :s:
Jo a tvoje tchyne.....no nevim.Asi bych na ni byla tak nastvana ze bych na tu seznamku nespechala.

In reply to by Zuzana.Picmouse

nazdar!!!! tu rozlučku jsem viděla :s: neupálili mě. já ani nevzlítla. Pupek mě táhl zpátky na zem :s:
nejsem naštvaná. jsem NASRANÁ jak málokdy a zároveň je mi to líto. A teď tu babu potkat, tak jí tak od plic povím, co si myslím, že už by mě stejně nikdy vidět nechtěla.

Boží tak to mi je líto, já rodiče mýho přítele taky v podstatě neviděla, teda matku jsem viděla jednou (když jsme spolu začli chodit) sjela si mě pohledem (paní učitelka) a bylo! Otce jsem viděla včera na fotce! Takže jestli se budem někdy vídat tak leda kvůli vnoučeti a to kdo ví jestli :00: Každopádně držím pěstičky ať se to s tím rodným listem vyřídí, protože tohle je fakt trapas!!!

In reply to by Boža

No někdy je asi lepší s těmahle lidma vůbec nepříjít do styku a brát jako když nejsou, protože si člověk ušetří plno trápení a tohle je uplně zbytečné trápení, když ani není schopná použít hlavu na to že posílá docela důležitej dokument :00: Boží nic si z toho nedělej, někteří lidé jsou takový a neuvědomujou si jak s tím jak se chovaj můžou ublížit, mě by to taky moc bolelo...vím o čem mluvíš!!!!

bych to neřešila,šla bych na matriku a řekla že sem ztratila rodný list a vystaví duplikát,no a stím půjdete udělat zápis o otcovství.Nic si z ní nedělej,řešit se může všechno i bez maminky a bejvalky.Tedˇ bys měla bít jedinou ženskou v jeho životě a pokud maminka nechce pomáhat,ba naopak tak bych na ni prděla.Však ona doleze až bude vnoučátko na světě a pak si to s ní vyříkej.Nestresuj se a držím palečky

Boži vím že to mrzí a hodně ale kašli na to a nech to na Márovi at to vyřídí.A Ty se hlavně přestan pořád nervovat nebo porodíš dřív a za to ti nic nestojí.Ted hlavně musíš myslet na sebe a malého Marečka kterého máš v bříšku.Bude zase dobře neboj. :n: :n: :one: :one: :cc): :a:

koukam ze mate veselo...jaj, to se tak nekdy dejou veci. Marovo mamka je nejaka svihla ne? Kazdopadne se prestan okamzite hroutit, nedela to dobre miminku. Mara si veci od bejvalky odveze a bude klid.. aspon zabije dve mouchy jednou ranou. Hlavu vzhuru kocenko, bude lip. Mysli na toho koblizka co mas v brisku. :k:

bozi ta marova matka je teda totalne uplne blba ze to musim rict ona snad ani nemuze byt normalni proboha snad vi s kym jeji syn zije ne?vykasli si na ni je uplne blba a tobe za ty nervy nestoji hlavne aby mara dostal ten rodny list a vy jste mohli na matriku drzim ti pesticky :a:

In reply to by andy

Márovi jsem řekla, že už je mi úplně jedno, jestli to vyřídíme, nebo ne. a mně už to asi i jedno je. Vždyť se tu o tom bavíme půl rok ua půl roku jen poslouchám kecy, jak to bude v pořádku a jak se o to postará. Teď máme nějakých 5 týdnů do termínu a závisí to na tom, jak se vyspí nějaká alkoholička.

Tak taky by me to asi nastvalo,ale znas matky od chlapu ty delaji vse jen,aby nas nasraly.......neber si to tak Boženko.Je to sice blbe,ale to bude v pohode uvidis.Me taky tchyne parkart udelal vec o ktere jsem si myslela,ze snad naschval.....to je proste normalni.

ahoj Božo, nic si z toho nedělej, chápu že tě to určitě mrzí,já bych asi reagovala stejně...ale...bába se prostě jenom sekla,tihle starší lidi už prostě občas udělaj takovej kiks a samotné je to pak určitě mrzí.věř,že ta si teď musí připadat sakramensky špatně...hlavu vzhůru

In reply to by kacenka.03

nevím, jestli si může připadat špatně. Vždyť splést se takhle, to snad ani nejde. Jinak se jmenuju, bydlím v jiném městě.... a Marek tu není měsíc... asi je jí plně jedno, kde Marek je a ještě víc je jí jedno, kdo jsme my. A nějaký vnouče je jí taky asi spíš na obtíž

No...., tak skoro tchýně je buď vygumovaná nebo zlá mrcha.... Je mi jasný, že to nasejří, ale snaž se přes to přenést.... Mára to zařídí a bude klid.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka