Rodime! 41+0

20.05.2013

Dneska me stejne jako vcera vzbudili bolesti. Tentokrat az be dve hodiny rano a do 4 my dovolili lezet, pak smitec. Zlusila jsem cipky od bolesti, ktere jsem dostala den predtim - bez efektu. Stejne jako vana... Tak jsem doma popochazela po kuchyni a pak jsem asi kolem pul seste zjistila,ze sem tam kapkam. Prasknout ksem nic neslysela, tak jsem nevedela jestli je to voda nebo vytok... Pro jistotu jsem si dala vlozku, ze jim to v porodce ukazu. Jak se vzbudil syn a manzel, tak stale s bolestma po 5ti jsme vyrazili. Tu hodinu neco v aute jsem myslela, ze umru, ale dalo se.

V nemocnici vodu potvrdili, nalez se posunul z cs3 (den predtim) na cs 7 a volne pro prst.

Ted jsem na porodnim boxiku a doufame, ze se to rozjede v plne krase!

hodně štěstí....ať jde vše hladce a brzo to máš za sebou. Držim palečky a těšim se na hezký zprávičky :q:

to jsou krasne zpravy :one: drzim palce,at uz se ti porod rozjede a mas bolesti za sebou. urcite uz je porod blizoucko tak se drz a setri sily. tesim na rano,to uz urce budes mit mimi u Dsebe :dance:

Holky, hajzl cipek. Ne a ne zmizet. Mekkne, krati se, ale furt tam je a proto mi uatim nechteji doprasknout vodu. Kontrakce sili, ale hlavicka skoro nenaleha kvuli te vode, proto to jde tak pomalu. V 5dostanu antibiotika (12h od odtoku vody) a do zitra do 7do rana je to na nas. Pak zacnou vyvolavat.

In reply to by mala.manelka

Si nech dát něco na bolest. Není dobrý být na porod úplně vyfluslá.

Já jsem to měla podobně, taky ve špitále přes noc, a ráno se šlo rodit- pak to byla brnkačka.

Může se to naplno rozjet každou chvíli, ty porody jsou fakt nevyzpytatelný, klidně můžeš mít za hoďku odrozeno. ;) Všichni Ti drží palce i u nohou, tak hopsej, hopsej. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka