POMOC! Aerius / Dithiaden

16.05.2013

Ahoj holky. Po dlouhé době žádám pomoc. Malá kašle a soplí. Byla jsem s ní u doktorky a ta se přiklání k alergii - prý má dýchání čisté a krk vypadá taky celkem v pořádku. Jednou už to měla - když kvetly břízy. To dostala Dithiaden. Máme i aerius. Ten jsem jí dala včera 5ml a dnes taky. Jenže teď ji to stále dusí a pořád kašle. Jsem blbá - neuvědomila jsem si, že mám na komodě vázu s kyticí od manžela ke dni maminek. takže to vypadá, že je alergická na pyl.No ale už má v sobě Aerius a furt kašle. Myslíte, že bych ji mohla dát půlku dithiadenu (třeba v průběhu noci, kdyby ji to nepřestávalo, nebo raději ne? Nebo mi prosím něco poraďte.

Jo, fungujou na jiným principu, nejde o zdvojení dávky. Koukla jsem do příbaláků a není tam nic o "nekombinování". Dej jí půlku, ať se vyspí, a zítra to prober s doktorkou.

Chceš-li mít jistotu, zavolej hned na jakoukoliv dětskou pohotovost nebo do nemocnice na dětský a zeptej se.

Tak ať je brzy líp! :a:

In reply to by Hypermatka

pisu z mobilu,tak bez diakritiky :-). Dekuju,ze jsi napsala. Volala jsem a poradili mi dat jen 1/4 tabletky Dithiadenu a zklidnilo ji to. Mam uz fakt nervy. Jsem tehotna, 2mes mi bylo zle, pak jsem krvacela, jsem 15ty tyden, uz vse vypadalo dobre a dostala jsem zanet prudusek a antibiotika :-(. A do toho ted mala. Doktork rikala,ze to bude alergie. Nejspis ten pyl. Pujdu s ni na testy a jestli to bude pyl,tak muzu zrusit svou chloubu- orchideje :-(. Ale kvuli zdravi male je ozelim

In reply to by Marcelii

Ale orchideje nepráší pylem - mají pyl slepený a tak se vůbec nedostane do vzduchu :-) v přírodě ho z květu na květ přenáší hmyz - nalepený na chloupkách - Myslím, že je můžeš v klidu pěstovat dál.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka