Krásný slunný den :-)

02.05.2008

Ahojik holciny tak jak se vam vede?No me docela dobre.Za 2 hodky jdeme s tatinkem na ozvy tak jsem zvedava co nam tam reknou :qu: Jak jste prozily 1.Maj?My byli na vylete snad uz teda na poslednim z briskem :s: :s: pak uz doufam ze to bude i s mrnouskem konecne.A co mate dneska v planu?My budeme delat veliky uklid a pak se pojedeme k rodicum opalovat kdyz je tam tak nadherne :one:

Čau, já si říkala včera, jak to s tebou asi je a vida, opět tu a 2v1 :-) Tak snad už to přijde!!! Hezký den.

Blondýnko ty už jdi raději rodit :s: :s: :s: Nezdá se ti že už nějak dlouho přesluhuješ? Neblázni takhle opravdu budeš rodit na tvoje narozeniny :s: :s: :s:

In reply to by Gábinečka

Gabinecko ani nevis jak moc bych sla :s: :s: :s: No dneska se na ozvech dovim jestli mi budou porod vyvolavat a hlavne kdy.Protoze ja tomu nejak neverim ze mrnousek pujde na svet sam bez cizi pomoci.No tak dneska uz pretahuju 5den.

In reply to by blondyna

Blondýnko ani nevíš jak Ti rozumím.Neboj dočkáš se budu Ti moc držet palečky ale Ty jsi šikulka zvládneš to levou zadní.Petrušce se taky nechtělo jít samotné chtěla asi pomoct od doktorů aby to měla sychrované :s: :s: Pak dej hlavně vědět jak to s vámi po tech ozvách vypadá.Budu na Tebe moc myslet. :one: :one: :cc): :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky