Naše květňátka 2013, hlenová zátka

09.05.2013

Ahoj holky, jakpak se vám daří, jak vám je v posledních dnech-týdnech? mě se to rozjíždí hodně pomalinku..v pátek jsem měla jen CS3 hrdlo uzavřené, v úterý už CS6 otevřená na jeden prst, dr.mi udělal Hamiltona, včera cca v šest odešla hlenová zátka, pak postupně celou noc, sem tam kontrakce a nic.. :( jako kdyby se to nechtělo rozjet..jakpak jste na tom vy? a ostatní, do kdy jste po odchodu hlenové zátky porodili? :-)

Sice nepatřím do květnátek..ale už do narozených dubnátek... tak mě začla odcházet hlenová zátka 4-5dní před porodem... a v den porodu mi ráno praskla plod.voda a večer byl malej na světě :) takže za mě tak :)

In reply to by flaxinda

Jak říkám cca 5dní před porodem začla poprvé odcházet... bylo to třeba 3x za den ze mě vyšel takovej hustej hlen bezbarvej... až v den porodu ze mě šel i s krví... ale každá to má jinak... někomu to odchází až v den porodu.. někomu nějaký týden před porodem atd. tohle pouze značí, že se to blíží, ale za jak dlouho to bude ti nikdo neřekne... :dance:

Ahojky tak mě asi u holky neodešla hlenová zátka(ježiš budu vypadat jak trdlo,že ani nevím co to je :O )Vím jenom,že jsme šli na procházku a najednou křeče,říkám to rozchodím,to budou poslíčci,to bylo večer kolem 21:30,jenomže jak jsme dorazili domů,pořád bolesti a pak jsem přítele v noci ve 2:30 budila ať mě odveze do porodnice,kde mi nad ránem sestra píchla vodu a v 7:57 malá byla na světě :||): A teď zítra jdu do nemocnice,kvůli těhotenské cukrovce na celý den ležet už po třetí na profily :00: A jinak docela mě bolí kříže a občas i v podbříšku.Včera jsem byla i u dr.,říkám mu ať mi změří prcka,že nevím jak je velkej a on mi na to řekl,že to trvá dlouho,že na to nemá čas,tak jsem myslela,že ho uškrtím :jawdrop: :€\€:

Ahoj, me odesla u male odpol,ale jinak se nic nedelo. Vecer praskla voda a do 3 hodin byla mala na svete. A to me 3 dny pred tim v porodce rikali,ze jsem pekne zabetonovana (brala jsem prasky na udrzeni) a ze se jeste dobrych 14dni budem vidat :D . Ted cekam,jak to bude u druheho, zitra jdu na kontrolu. :a:

In reply to by 1slunicko1

no tak to byl fofr :) to přeju zase tak rychlý porod! :one: já jsem na to zvědavá..právě že u někoho to po zátce šlo za chvíli-max pár dnů a u někoho klidně i týden dva před.. no jsem na to zvědavá, mě první holčičku vyvolávali, takže vůbec netuším, jak se bude teď moje tělo a to druhé chovat, co se týče porodu :D

In reply to by flaxinda

To byl fofr, malem jsme nedojeli to porodky :) Pac nez praskla voda,tak me ani nahodou nenapadlo,ze bych mela v nejblizsi dobe rodit. Zadne poslicky a ani nepravidelne kontrakce, proste nic. Chvilku pred tim jsem jeste volala babicce,ze ba druhy den prijedeme na obed :D ze se hned tak nerozsypu... Tak jsem zvedava,jak to bude ted, budu rodit po 6ti letech. :00:

tak snad už to nebude dlouho trvat,mě u Soni odešla zátka v sobotu večer a od té doby jsem měla pravidelné kontrakce po 15 minutách,od nedělního večera po 10 a v pondělí ráno byla na světě :^O^:

In reply to by Zdenda3

hupsnout jsem na něj hupsla :D dokonce i vanu s levandulí jsem si dala...kontrakce trosku jsou, ale to budou urcite zase poslové, už mě lezou na nervy, mám je furt někdy dost silný bolestivý třeba po 4 minutách hodinu a pak nic to poleví... je to na odstřel :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky