poslíčci

07.05.2013

Ahojky holky. Tak včera mě přišly poslíčci.Manžel vyzvedával Honzíka ze školky a já jim šla naproti a po cestě mě to chytlo...No týjo...mazec.Tak sem si vzpomněla na minulý porod a že tohle byl hodně slabý odvar toho,co mě čeká :00: Jen doufám,že to bylo jen takový upozornění¨a že si Jůlinka u mě ještě aspo%n měsíc pobude.) Asi bych si už měla teda zbalit tu tašku :s: :h:

Ahoj holky, no mě je teď poslední dobou dost slabo. Dneska se mi udělalo tak zle, že jsem myslela, že sebou švihnu na zem. Břicho mě bolí hlavně večer, ale občas i ráno. Většinou to není nic hrozného, prostě jako při MS. Co se týká tvrdnutí břicha, tak to teď tvrdne už dost často. Více jak 10x za den. Někdy jen slabě, ale někdy ztvrdne tak silně, že se nemůžu pomalu ani nadechnout.
Věci na miminko už mám konečně vyprané, vyžehlené a uklizené ve skříni. Kočárek a autosedačku mám také vyprané a připravené, takže vlastně mám vše. Postýlku postaví manžel až budu v porodnici. Věci do porodnice mám už všechny nachystané na stole a tašku jsem si včera vyprala. Takže nejspíš zítra to do ní všechno naskládám a je to. Teď už jen porodit :-) Docela bych brala, aby to už přišlo za 4 týdny, to budu 38+4tt. Příští týden jdu na poslední kontrolu ke své doktorce a pak už do porodnice. Tak se držte a pohlaďte :€O:

Taky už mam hodně poslíčky,hlavně v noci.Když si představim že proti porodu to neni nic tak je mi z toho ouvej.Tašku taky nemam sbalenou :n: ,vypraný věci na mimi taky ne :n: ,prostě jsem nemožná :00:

In reply to by vaclavahantova

Ahojky, tak tašku do porodky taky sbalenou nemám, věci už teda vyprané jo, krom plen a věcí do postýlky. Takže mi děláš radost, že nejsem jediná :s: . A co se týče poslíčků, tak pořád nevím, co to je. I když minuý týden jsem třídila tašku miminkovských věciček, co jsem dostala od známé a chytla mě neuvěřitelná křeč do pravé půlky břicha, nepomáhalo ani sedět, ani chodit, ani ležet, ani dýchat, ale trvalo to cca 5min a pak to samo přešlo. Co by to mohlo být? Zkušenější prosím poraďte. Tvrdnutí bříška si totiž myslím, že poznám, i když mě přepadne hodně sporadicky. Jo a holky jak to máte s autosedačkou. Když jí budu kupovat novou, mám ji přeprat? Nebo koupit na ní potah? Začínám být z některých věcí zmatená, to samé s kočárkem, kupujete si do kočárku prostěradlo? Nebo jen stačí složit pod místo kde mimčo bude nějakou tu tetra osušku?

In reply to by Ja.Zandysek

Jéé,díky za popsání,tak to jsem ještě neměla:). Jsem na tu bolest zvědavá, jelikož bolestivou MS jsem měla tak dvakrát v životě :),ale průjem víckrát ,tak uvidíme. A taky díky za ten tip se sedačkou. Plenkou jsem to měla v plánu vyřešit, tak jsem ráda,zme nemusím, hned jak přijde, prát autosedačku, alespoň o starost míň:).

Ty jo to ti závidim poslíčky, já totiž vůbec nevim jak vypadají a jestli ji poznam od porodu :D.. myslela jsem že je normální je mít, ale prý to neni pravidlem, tak snad pak nebudu sedět doma s doměnkou poslíčků a už budu rodit :D.. A ty si radši zbal, víš, že už jsou dvě červňátka na světě :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já zase naopak.U prvního nic a teď? Doufám,že to ten měsíc ještě vydrží.Ale nic moc hitparáda teda :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky