Monitor dechu

01.05.2013

Ahoj holky, dávám do kupy seznam věcí pro naše robátko a mám na seznámku i monitor dechu. Jen stále nevím,pro který se rozhodnout? Máte některá maminka zkušenost s tím momitorem za plínku? Chci používat látkové a na některých diskuzích to mamky docela zdrbli. Tak kdybyste měli chuť podělit se s jakoukoliv zkušeností , tak vám budu moc vděčná;). Děkuji a mějte se!!!! :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj já mám klasický deskový Nany a jsem naprosto spokojená,na tu plínku mi to přijde zvláštní, když je mimčo větší a samo se pak překuluje tak mi přijde že to musí vadit.

In reply to by jnatura

nevadí :///: a deskový je super,ale když máš mimčo venku na zahrdě a ty jsi doma,tak je ti deskový jaksi k ničemu :( dokuď jsem byla v bytě a s mimčem jsem byla vždycky venku a koukla na něj,tak byl deskový ideální-i teď ho používám v noci,ale přes den,když spí v kočáru,má ten n plínu ;)

mám monitor snuza go a jsem maximálně spokojená... používáme teda normální plenky,ale nechápu,co by mohlo být z problém u těch látkovech :? však se používají ty kalhotky přes plínky,tak to připneš na kalhotky,ne?My teda používáme přes půl roku (na noc máme klasiku deskový) a spadl nám asi třikrát za celou dobu,tkže úplná pohoda.Pak je ještě jeden-respisense a ten nevím,měla ho kamarádka a taky na něj rozhodně nenadávala...

In reply to by Nadsena cekatelka

no já měla deskový na prvního,pak jsme se přestěhovali do baráku,pořídili druhé mimčo a najednou jsem zjistila,že když bude spát na zahradě ( a že zpočátku spal jen na zahradě :)),tak tam desku nedám... takže jsem pořídila ten na plínu.Kdybych měla první,tak už bych pořizoval rovnou ten n plínu,to je jasné,že bych dva nepořizovala :) jako nevím jak u respisense,ale u té snuzy je ten klips hodně pevný a jen tk se neroztáhne,takže určitě se silnějším materiálem by problém být neměl... ale jak píšu,my máme jednorázovky,takže s tímto zkušenost nemám.

In reply to by Nadsena cekatelka

no cenově to náročnější je ale deskový ti vydrží podstatně déle.Až se ti dítě bude v pár měsících překulovat,i ve spaní, tak mu to bude vadit.Kamarádka měla nedonošená trojčátka tak pořídila oboje,když budeš mít jen jedno tak se dá dát ta deska i do kočárku,já to teda nezkoušela,měla jsem pujčený z porodnice,s dvěma deskama,jednu v postýlce v obyváku kde byla dcera během dne a druhou v ložnici a jen jsem přehazovala tu hlavní jednotku.Kdybych měla další tak si ho teda radši koupím ale dívej se kolik má desek,když je dítě větší tak jsou 2 potřeba a někdo má v základu jen jednu a druhou musíš dokoupit,tuším že i Nanny to tak má.

In reply to by Nadsena cekatelka

počítej minimálně do půl roka-největší riziko SIDS je mezi 2-4 měsícem.Ale lépe je do roka.Mimochodem moje první dítě-a že to byl a je vrtichvost do dnes v noci,měl monitor do rok a čtvrt a měl tu jednu desku-ani jednou to nezapípalo falešně... dvě desky jsem využila jen tak,že jednu jsem měla u našich a jednu doma a pak jsem jen přenášela tu krabičku :///: ale jinak samozřejmě raději dvě desky než jednu,když je to za setjnou cenu :) jo a při překulování to Nikoušovi nedělá žádný problém-myslím ten na plínu :€s€:

In reply to by Nadsena cekatelka

syndrom náhlého umrtí muže vzniknout tuším do roka jestli ne dokonce dýl.Jak už jsem psala,já si ho v porodce pujčila na 8 měsícu ale mě to blikací světýlko hrozně uklidnovalo,vždycky když jsem se probudila,viděla že bliká a spala jsem dál,pak už jsem se vždycky musela zaposlouchat jestli malá dýchá a ona dýchala hodně potichu takže kolikrát to nebylo slyšet vubec :00: takže mít další dítě tak si ho koupím a používám co to jde,klidně ještě ted-jsou nám 3 roky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka